@up: Jeśli wg ciebie kultura na polskich drogach jest zerowa, a ty jesteś uczestnikiem ruchu na tychże drogach, to musisz być jebanym śmieciem o którym Erutlev pisał aby zdechli i będzie lepiej.
Nie jest zerowa, bo np. ja jeżdżę kulturalnie i przepisowo. I takich jak ja jest od chuja. Szczecin jest względnie przyjaznym miastem z wyjątkami, którzy są chuja nauczeni i są często starymi dziadami.
Ale jak się patrzy tylko przez pryzmat własnego nosa i jest się drogowym śmieciem, to wtedy się pisze, że kultura jest zerowa.
@Rebeliant_ZPF
Pojedź do krakowa, warszawy albo jebanego wrocławia... nigdzie się tak nie nawkurwiałem na ludzi jak we wrocku. korek na całe miasto, wpuszczam typka z lewej bo i tak wszyscy ledwo się toczymy a do tego ten łeb wyjechał i zablokował pas w przeciwną stronę a za nim się wjebały jeszcze dwa auta dosłownie jak gąsienica, po 5cm odstępu od siebie, blokując wszystkich w obie strony. No debile. W szczecinie to tylko złotówy i przyjezdni jeżdżą jak chcą.
Sam jeżdze z zakładach mięsnych i dużo kilometów robie.Ile kurwa razy zbierałem z podłogi wątróbke mięso czy żołądki bo jakiś kutafon wyjeżdza ci przed zdeżak z podporządkowanej i skręca za 20 metów w drogę na osiedle.Pprzecinek znikł.Tyle się mówi o rygorystycznym zdawaniu na prawko a jednak sami debile jeżdżą po drogach.
Uff.
Powtórzę po raz kolejny to samo co zwykle.
Póki te jebane dinozaury nie wyginą i na nauce jazdy nie zaczną mówić o jeździe na suwak to chuj z tego będzie.
Zamiast 2km korka może być 1km korek ale nieeeeeeeeee bo kurwa każdy na 10km przed zwężką prawym napierdala i żaden cfaniak nie ma prawa lewym do końca dojechać....