Wysłany:
2013-08-26, 21:17
, ID:
2454218
16
Zgłoś
I chuj w dupę ja pierdole po obejrzeniu filmiku co prawda pierwszy raz czego skutkiem jestem bardzo zawiedziony bo czytając komentarze filmik ma już swoje pierdolnięcie od paru lat... ale to nie o tym kurwa drodzy sadole! Więc ja nie wiem co do chuja jest jak wcześniej napisałem po obejrzeniu filmiku od razu wyjebałem z fotela niczym jebany spiderman, batman, superman, Indiana Jones, draże z biedronki podpierdalając prosto do kuchni po wykałaczki w biegu krzycząc do dziewczyny dawaj coś Ci pokarze zajebistego.... (zajebistego lekko przesadzone) wykałaczki połamane jak na filmiku jebane dobytki utrącone(wykałaczka ma dwie odbytki) nie ważne ujebałem każdej tylko po jednej.. Ułożyłem pięknie na stole już miałem w rękach łyżeczkę z wodą nawet taką samą kurwa niebieską.... i stało się drżącą ręką na oczach mojej dziewczyny z wysokości około 5cm spadła kropla wody centralnie w sam środek jak myślicie co się stało ? Chuj się stał nic kurwa nawet nie drgnęło... Jeb druga kropla poleciała z myślą może tamta to za mało i nagle cud jedna wykałaczka się lekko poruszyła.. I dalej chuj wlałem resztę wody z łyżeczki wykałaczki się rozjebały i taki tego kurwa finał. Dziękuję dobranoc