Wysłany:
2013-01-30, 11:33
, ID:
1802451
Zgłoś
Ludzi z prawicowymi poglądami uważasz za plony, natomiast "lewaków" (i cyganów) za chwasty. Ciekawe. Osobiście wyznaję poglądy Centro-lewicowe i za nie uważam abym był "chwastem". To, że 2 facetów wali się w dupsko to nie moja sprawa. Nie obchodzi mnie co robi 2 (lub więcej) homoseksualistów we własnej sypialni tak jak nie obchodzi mnie co Ty robisz ze swoją partnerką. Już kiedyś pisałem, że parady równości i inne tego typu imprezy mnie nie bawią, a skoro tak jest to nie muszę się im przyglądać. Jeżeli nie lubię danego towarzystwa to się w nim nie obracam. Skrajnie prawicowe poglądy są według mnie śmieszne. Co do cyganów to nie chcę wrzucać wszystkich do jednego worka, ale wkur***ją mnie cyganki, które stoją na dworcach i tylko patrzą jak Cię okraść. Dowcip polega na tym, że nie każdy Cygan/ Cyganka taka jest. To tak jakby powiedzieć, że każdy Polak jest złodziejem bo kilku pojebów coś nawywijało na Wyspach. Kocham swój kraj, chociaż czasami się wstydzę tego, że moi rodacy są tak ślepi i głupi. Nie tolerujemy nikogo; ani obcokrajowców ze względu na kolor skóry, wyznanie, preferencje seksualne, ani własnych rodaków. Jesteśmy głupim zawistnym narodem, który sam sra do własnego gniazda.