@up. Nie jest sprzedajną kurwą. Nigdy nie nawijał o prawilności, biedzie i takim pierdoleniu. Nawijał o tym, że kiedy nadejdze czas gdy będzie miał hajs i wyjebane na wszystko, posłuchaj sobie "Wyścig szczurów" z zajebistej płyty S.P.O.R.T. i nie pierdol;) Nazywanie człowieka sprzedajną kurwą za to, że zrealizował swoje plany i marzenia wg Ciebie jest ok?
Edmund....Ty nie chcesz zarabiać więcej(chyba, że jesteś milionerem)?? Jak wydaje dobre płyty to niech wydaje i codziennie, to ludzie je kupują, one nie sprzedają się same z siebie.
Dlaczego jest sprzedajną kurwą się pytacie?... Nie wierze, że trzeba to jeszcze tłumaczyć komuś. Nie chodzi o bitwe z Peją, ale o to co Tede robi/robił i robić będzie. Ale co ja tam wiem, zostanę nazwany gimbusem, który żyje dissami. Każdy ma swoje zdanie, ale żeby uważać, że Tede zasługuje na szacunek to pozdrawiam.
Ale akurat nie mówiłem o płytach. Bo choć nie lubię Tedego i jego rap mi nijak nie podchodzi to jednak kilka Jego płyt mam i Go szanuje. Zresztą... To co napisałem. Tede to kawał historii i mało, który raper mu dorównuje tak bogatą karierą.
Mówiłem o tym, że robi co tylko się da(a przeważnie to jest tandetne) żeby tylko zarobić kasę. Z samej muzyki żyłby dostatnie bo z tego co mi się wydaje to jest najlepiej zarabiającym polskim raperem z samej muzyki.
@up. Nie jest sprzedajną kurwą. Nigdy nie nawijał o prawilności, biedzie i takim pierdoleniu. Nawijał o tym, że kiedy nadejdze czas gdy będzie miał hajs i wyjebane na wszystko, posłuchaj sobie "Wyścig szczurów" z zajebistej płyty S.P.O.R.T. i nie pierdol;) Nazywanie człowieka sprzedajną kurwą za to, że zrealizował swoje plany i marzenia wg Ciebie jest ok?
gowno wiesz gowno widziales... Peja ktorego bardzo pewnie nie lubisz pocisna go w rymach.... tede jest raperema z wyboru ! tak sobie ubzdurał w głowie bez rymów że bedzie spiewał hip hop. Dobra śpiewa coś ma kase , od taty od mamy WEŻ TY SADOLU NAGRAJ PLYTE ?!?! Tede to taki koleszka z wawy.