Ale kurwa wielki problem. Nie kupisz wódy po 22? To kup zapas przed 22. Tak ciężko pomyśleć? Swoją drogą jaki ten naród jest żałosny. Mogliby im zabrać wszystko i by się słowem nie odezwali. Pluliby na nich a oni by tą ślinę w zęby łapali jak psy. Ale jak im chcą ograniczyć możliwość najebania się to się wielkie larum podnosi. Pierdoleni alkoholicy. Ten naród zmierza to autodestrukcji. Wszystko chuj, byle by do piątku i się napierdolić, potem jeszcze połazić nocą i drzeć mordę żeby wszyscy widzieli jak się menelstwo dobrze bawi. Jak ja gardzę tymi jebanymi alkusami. Jak dla mnie na równi z ćpunami. Nawet cygan jest u mnie wyżej w hierarchii niż ćpuny i alkusy.
Jaki to problem dokupić na melinie?
Bardziej przejmowałbym się nową ustawą o POZ dzięki którejlekarz będzie sprawował opiekę nad pacjentem.
Przypominam,że opiekę sprawuję się nad osoba,która nie może samodzielnie o sobie stanowić tak jak np.nad swoim psem.
W bonusie będą obowiązkowe szczepienia na grypę dla dorosłych.Do szczepień kwalifikować ma pielęgniarka.
Aha,ustawa wchodzi w życie z dniem dzisiejszym.
Miłego wieczoru.
Bowiem służba zdrowia w głównej mierze jest finansowana z akcyzy na alkohol! Ja osobiście bardzo się staram, aby służba zdrowia otrzymywała odpowiednie środki!
Przecież ten przepis ma wejść do miejsc, gdzie napierdalanie się pod sklepem przez żuli i darcie mordy przez pół nocy jest szczególnie uciążliwe dla okolicznych mieszkańców. Ale skąd możecie o tym wiedzieć jak na tych waszych zajebanych wsiach jest jeden sklep na krzyż a i tak połowa wiochy to pijoki...
Ta ustawa jest po to aby pod sklepami nie siedziały żule i sebixy i piłowały japę przez całą noc. Zakaz będzie wprowadzany do miejsc, z których jest najwięcej zgłoszeń okolicznych mieszkańców. Bardzo dobrze.