Widzę że w chuj kompleksów masz wzrost, brak szkoły, grubas, przynależność polityczna. Bez odbioru się pisze frajerze, gdybyś mnie zobaczył to twoje wyobrażenie legło by w gruzach a chuj do dupy by ci się schował. No ale nic wyobraźnie to ty masz rozbujaną po chuju odklejeńcu.
A co ty masz do niego? Kulturalnie się pytał tylko. Taką ma pracę.
Ja prdl
Krótki rys historyczny dla tumanów
1488 mordy odnoś się do praw do założenia osady nigdy w 1488 roju i z Nazizmem tudzież Faszyzmem niema to nic wspólnego.
Ale banda tumanów widzi glany łyse łby krzyz celtycki i gownoburza bo stereotypy i mamy problem zz samodzielnym myśleniem
O kulturze skinheadow z uk i entymologi wspominał nie będę. Zróbcie kurwa własny research zanim zaczniecie bić pianę.
Może Naziol może nie chuj wie ale sam fakt że pojawili się w takich koszulkach które akurat nie propagują nazioli i do naziolstwa nie namawiają to zwykła tępa prowokacja.
Ja nie widzę w tym nic zdrożnego.to Podlasie niema wzmianki jakie miasto gmina .wkurwil bym się jakbym zobaczył te pizdy z lbgt w koszulkach z tęczami i takowymi flagami bo urząd to nie miejsce ma tego typu chece.
Że odklejeni trochę? Może. Ale bez kontekstu po co tam przyszli i gdzie są poziom dyskusji lekko zenujacy.
Prawa biorąc pod uwagę rok przyznawał Jagiellończyk. Faktycznie Naziol 100%
MAKE SADISTIC GREAT AGAIN
Ja prdl
Krótki rys historyczny dla tumanów
1488 mordy odnoś się do praw do założenia osady nigdy w 1488 roju i z Nazizmem tudzież Faszyzmem niema to nic wspólnego.
Ale banda tumanów widzi glany łyse łby krzyz celtycki i gownoburza bo stereotypy i mamy problem zz samodzielnym myśleniem
O kulturze skinheadow z uk i entymologi wspominał nie będę. Zróbcie kurwa własny research zanim zaczniecie bić pianę.
Może Naziol może nie chuj wie ale sam fakt że pojawili się w takich koszulkach które akurat nie propagują nazioli i do naziolstwa nie namawiają to zwykła tępa prowokacja.
Ja nie widzę w tym nic zdrożnego.to Podlasie niema wzmianki jakie miasto gmina .wkurwil bym się jakbym zobaczył te pizdy z lbgt w koszulkach z tęczami i takowymi flagami bo urząd to nie miejsce ma tego typu chece.
Że odklejeni trochę? Może. Ale bez kontekstu po co tam przyszli i gdzie są poziom dyskusji lekko zenujacy.
Prawa biorąc pod uwagę rok przyznawał Jagiellończyk. Faktycznie Naziol 100%
MAKE SADISTIC GREAT AGAIN
Wykonac to ty możesz francuza z połykiem najwyżej.
Myślisz tłumoku że przed wojna , Polacy kochali żydów ? Że naziole wymyślili rasizm ? Poczytaj przedwojenna prasę a nie pierdol tutaj swoich wywodów o Polsce Podziemnej.
Ci co podczas wojny kryli żydów to zwykli frajerzy i taka jest prawda, narażali życie za kogoś kto w odwrotnej sytuacji by ich wydał bez wahania. Wystarczy popatrzeć co teraz Izrael wyprawia i jakie ma zdanie o Polakach i Polsce. Takimi samymi frajerami są ci co ukraincow wspierają. Żadnej wdzięczności z ich strony. Jak przegrają wojnę to sam zobaczysz co będą gadać. Myślisz że będą wdzięczni za pomoc pomimo... Czy obwiniać o przegrana w głównej mierze Nas, Polaków ? Ja wiem co będzie a Ty jak nie wiesz to sam się przekonasz.
Pół sekundy w internecie i już widać, że miasto zostało założone w 1486 roku.
Swoją drogą trzeba być nieźle odklejonym, żeby 1488 w tym kontekście nadawać inną symbolikę niż nazistowską. Jak widzisz flagę z sierpem i młotem to myślisz sobie "o, jakie ładne narzędzia"? To tylko potwierdza, że na równi z antifą jesteście niedojebani umysłowo.
Ale ty wiesz że 14 słów i 88 spostrzeżeń (bo właśnie to oznaczają te cyfry w takim zestawieniu) nie ma nic wspólnego z nazizmem? Samo "88" i owszem, ale publikacje D.Lane'a nie były nigdy związane z 3 rzeszą.
Trudno, żeby ktoś urodzony w 1938 roku w USA mógł być związany z 3 Rzeszą w Niemczech. Poczytaj sobie o tym typie i organizacjach których było członkiem.
Neonazista tłumaczy, że nie jest neonazistą na podstawie przemyśleń o kosmosie i przepływie energii świetlnej innego neonazisty skazanego na dożywocie za terroryzm i morderstwo. Tym samym zostając Mesjaszem innych neonazistów.
Przypadkiem pomysłów mu starczyło tylko na 88 tez?
Nawet lewactwo tak nie umie wytłumaczyć że chłop z kutasem identyfikujący się jako baba jest babą.
Ale ty wiesz że 14 słów i 88 spostrzeżeń (bo właśnie to oznaczają te cyfry w takim zestawieniu) nie ma nic wspólnego z nazizmem? Samo "88" i owszem, ale publikacje D.Lane'a nie były nigdy związane z 3 rzeszą.