Slonx napisał/a:
Jak dla mnie, nic nowego.
Dla wielu otumanionych ludzi - szok.
Da GW, TVN i innych masowych mediów, Polskich i Światowych - teoria spiskowa.
Przejrzycie wszyscy na oczy...
Slonx - dla mnie media masowe to niezależna pl i radio maryja, czemu ich nie wymieniłeś, czy nie jesteś czasem sterowany przez RM? Może pora żebyś sam przejrzał na oczy.
Jak już po raz 100 widzę nagonkę na "masowe media" to mi się rzygać chce. Idioci zrozumcie, że nawet to forum zalicza się do mediów masowych. Tyle że jak czytam wasze komentarze to dochodzę do wniosku że jesteście ciemną masą.
I cała ta nagonka na tefałen. No kurwa debile co im rodzice każą po dobranocce kłaść się spać i w życiu faktów nie widzieli zgrywają specjalistów od mediów.
Coś wam powiem sterowani debile poza programami informacyjnymi i sporadycznym włączeniem discovery w ogóle nie oglądam TV. Nagrywam sobie Wiadomości i Fakty. I teraz powiem wam co was zaskoczy, w jebanych faktach bardziej jadą po tusku i jego chujowej ekipie niż w wiadomościach ale wy i tak wiecie lepiej w końcu mamusia powiedziała że tefałen to ZŁO, zaraz po tym jak wróciła z kościoła gdzie na tacę oddała resztę kasy zamiast kupić jedzenie.
A ta moda na bronienie największego skur....na i biznesmena w jednej osobie czyt. Rydzyka. Pasuje do tego forum jak powiedzenie że hipster jest hetero. Ogarnijcie się ludzie bo niedługo obudzicie się na jasnej górze pozbawieni wszystkich pieniędzy.