Wysłany:
2013-02-15, 3:38
, ID:
1855248
Zgłoś
@kaspiq Powiem ci, że miałam okazję przez rok uczyć się i mieszkać w Londynie. Od razu rzuciła mi się w oczy ilość zamieszkujących tam muzułmanów. Miasto dosłownie jest przepełnione tymi ludźmi. Poznałam ich wiele, od najmłodszych do muzułmanów w wieku średnim. Powiem szczerze, że im starsze tym po prostu głupsze i zaślepione do upadłości swoją "religią". Miałam okazję porozmawiać z ówcześnie 12-letnią muzułmanką, która bez skrupułów powiedziała mi jak się znalazła w Anglii. Jak? Otóż jej rodzina musiała uciekać z kraju w obawie przed atakiem rodzimych żołnierzy, ciągłych wojen domowych, karaniem ludzi, którym za kradzież jabłka potrafiono ucinać rękę. Starszy i bardziej "doświadczony" muzułmanin zaprzeczyłby temu i wytłumaczyłby to złowrogimi atakami ludzi z Ameryki czy też zachodu.
Społeczeństwu przez całe życie wmawia się (w tym przypadku islamskie) ideologie i prawdy. Przez to rodzi się olbrzymia armia, która ślepo wierząca w swoje przekonania potrafi wywalczyć swoje prawa w obcym kraju. Potrafi uprzykrzyć życie "niewierzącym" obywatelom, niszczyć, a czasem i zabijać. Całkowitą prawdą jest, że dążą do utworzenia nowego świata, świata, w którym będą (jak twierdzą oni sami) żyć w pokoju i duchu ze swoim bogiem. Świata, w którym się nawzajem pozabijają.
God save Poland from Muslims.