Wysłany:
2013-03-11, 22:42
, ID:
1930304
3
Zgłoś
hahaha...jedyna moja reakcja na ten materiał to rozbawienie.
Proszę was kochani nasi prawicowcy spod znaku łysej głupoty, gdzie widzicie na materiale kobiety z transparentami? Ja widzę paru chłopa (jeśli pyskate dresiki to chłopy..), z zamaskowanymi mordami i jednym transparentem i 1 (chyba, że 2 wraz z tą z Canonem) kobietę, która mi na pobitą nie wygląda.
Dużo szumu, manipulacji słowem i informacjami, odwołujecie się do ogólnych uprzedzeń do lewarów i tęczowych a na materiale ni w ząb tego widać. Nie jesteście w takich artykułach i "materiałach" lepsi od TVNu i innych śmieciowych mediów, tak samo w ciula lecicie, szkoda gadać. Drzazgę w oku bliźnich widzicie a lasu brzóz we własnych to już ni.
Raz, więcej tam pismaków niż "prawdziwych polaków".
Dwa, oglądając enty raz materiał doliczyłem się max 5-6 chłopa (i nie wiem ale zdawało mi się, że dwóch ciapatych).
Trzy. w 2:43 widać pierwszą kobietę na materiale, na pobitą nie wygląda, w 4:55 widać panny z bilbordem, z czego jedna w brylach zamaskowana (jak na narodowca przystało, pysk lepiej schować bo co mama pomyśli) i pochowana za chustami jak Wielka Ciapata Mama Fatima, potem dwie panny, których mordy ledwo widać pod wielkimi puchatymi czapami a'la papacha.
Chyba wolę pooglądać TVN jednak, oni jak już manipulują faktami i materiałami to robią to profesjonalnie i ryje im widać.
Tak samo kurwa zakłamani jak Rząd, Media, wszystko będzie dla was kurwa dobre, sprawiedliwe, katolickie i demokratyczne jak będzie działaś na waszą korzyść.
A już najbardziej bawi mnie pyskaty dresik z psiarnią w tle.
Sorry ale jak ONR/NOP inne narodówy idą komuś wpierdolić czy zrobić rozróbę to są na to materiały gdzie widać kto brukiem rzuca, tu GÓWNO WIDAĆ.
Pozdrawiam pseudo-reporterzy.
Przepraszam, za wstęp (tam pobieżnie liczyłem osoby na materiale, nie skasowałem.