Wyczuwam lewacki ból dupy .
W tym całym filmiku nie chodzi o to, czy zostały pobite czy nie tylko o to, że lewaczki wykazały się czystą hipokryzją.
@Tander
Tniemy? Ja nawet narodowcem nie jestem ;___;.
Strasznie żałosne z tym przyklejaniem etykietki faszysty do wszystkiego co jest w jakiś sposób niezgodne z lewicą.
Wyczuwam lewacki ból dupy ...
Strasznie żałosne z tym przyklejaniem etykietki faszysty do wszystkiego co jest w jakiś sposób niezgodne z lewicą.
Zwyczajnej wpadki? Za wpadki również należy brać odpowiedzialność. Idziesz z facetem do łóżka? Licz się z tym, że już za 4 miesiące może dojść do sytuacji, kiedy to wszyscy o tej wpadce się dowiedzą - bo brzuszka nie ukryjesz. Jeśli jakaś panienka boi się konsekwencji, zamiast swobodnego dostępu do aborcji polecam szklankę zimnej wody.
Z jednej strony uważam, że faceci decydującego zdania w tej kwestii mieć nie powinni. Ale z drugiej - sorry, panowie, ale to również Wasze dzieci, 'same se' niczego nie zrobimy. Może są i tacy, po których to by spłynęło, ale gdybym była facetem i moja kobieta powiedziałaby mi, że właśnie wraca z kliniki, gdzie pozbyła się "ciążowego problemu", bez konsultacji ze mną - odesłałabym ją chyba do kostnicy. Popieram aborcję w przypadkach zagrożenia życia zarówno dziecka, jak i kobiety. Popieram aborcję w sytuacji, gdy kobieta została zgwałcona. "Zwyczajna wpadka" to jednak marny argument, bardzo marny...
Czytanie ze zrozumieniem się kłania - nawet na maturze tego wymagają...
Możesz mi wierzyć, że byłby to najpiękniejszy dzień mojego życia. Dla mojej "mamusi i tatusia" również. Dorośniesz - może zrozumiesz.
@Quarez
Nie staraj się być śmieszny na siłę.
Kuriki, "gumka na fiucie" czy "antykoncepcyjne" mnie nie przekonują. Idąc do łóżka, z zabezpieczeniem czy bez, powinno się za to brać odpowiedzialność.