czekam na 2 część jak te negroidy sa kopane
Kilka gówien bije dzieciaka. Tutaj w Polsce tych negroidów dojebałbym w 5 min. Wystarczyłby tel a załoga się zjeżdza i dojeżdza.
Czy ty byłby rasizm?
czarnuch zawsze będzie czarnuchem czy to w Afryce, UK, USA czy Germany do powieszenia zatem nie czarnuch ale to całe lewackie bando które ich tam sprowadziło, teraz nawet tego ludzkiego gówno nie sposób się pozbyć bo to już nie emigranci a dzieci i wnuki tych którzy przybyli a więc obywatele
Jak można tak wierutnie kłamać? Zadałem pytanie sztucznej inteligencji. Chyba bezstronna maszyna lepiej wie, jak jest naprawdę niż uprzedzony biały jak Ty. Oto dowody:.
To ciekawe z tymi karami bo ile razy już oglądaliśmy jak zła policja odjebuje jakiegoś młodego czarnucha, który ma 24 lata na karku i kartotekę jak jebany Nikoś z wybrzeża po 20 latach działalności artystycznej. i właśnie dokonuje kolejnego napadu. Rozumiem, że czeka aż miejsce w pudle zwolni jego stary czy może za ileś tam napaści dostawał śmieszne kary "aby młodemu szympansowi nie podcinać gałęzi na którą się dopiero wspina", które wymierzał rasistowski sąd?
Wypierdol do śmieci tego chińskiego makbuka, którego kupiłeś w cenie PS3 i na którym takie głupoty "sztuczna inteligencja" ci opowiada
Jakbyś nie zauważył to to jest sarkazm i robię sobie jaja. Faktycznie wszystko powyżej wysrała sztuczna inteligencja. Śmieszy mnie tylko to jak nawet i ona próbuje usprawiedliwiać występki oraz przestępstwa czarnych z USA. Oni nie są źli tylko środowisko w jakim się chowali. Oni są wiecznie pokrzywdzeni i stąd ich takie nastawienie do reszty społeczeństwa. Na następny raz zanim mi odpowiesz to przypomnij sobie znaczenie takiego słowa jak sarkazm .