Wysłany:
2014-03-20, 20:47
, ID:
3055982
3
Zgłoś
O Boże!!! Mając takich polityków, którzy rozkradają kraj i zaprzedają jak tylko się da, obywateli którzy są skończonymi idiotami i jak bezmózgie bydlęta robią wszystko co mówią im media tylko po to, żeby nikt nie zarzucił im, że są nie fajni lub mało światowi, gdzie ludzi którym dobro POLSKI naprawdę leży na sercu nazywa się oszołomami, gdzie każdy ma ten kraj w głębokiej dupie to cud, że Polska jeszcze jako tako funkcjonuje.
P.S. a w tym wszystkim najbardziej mnie wkurza to, że pseudo inteligencja i znaczna część młodego pokolenia, jak downy (nie chce tu obrazić żadnego chorego człowieka) powtarzają jeden, pusty tekst "nie będę umierał/walczył za kraj który mnie okrada, nic mi nie daje etc" Downy zrozumcie jedno, że to politycy was okradają, a POLSKA jest matką, którą zawsze należy kochać i bronić, do ostatniej kropli krwi, do ostatniego tchu. Z tym jest jak z dzieckiem. Łatwo kochać zdrowe, zdolne, dające ci poczucie dumy (na przykład Niemcy, USA, Japonia), ale znacznie trudniej kochać chore, upośledzone jakim jest chociażby POLSKA, ale to nie znaczy, że skoro jest niedołężne to mam je porzucić. Jest moje więc muszę o nie dbać i zrobić wszystko, aby mu pomóc (chociażby wyjebać polityków, prowadzić pracę od podstaw, wychowywać swoje dzieci w duchu patriotyzmu itd).
BOŻE MIEJ W OPIECE POLSKĘ!!!!!!!