veroz napisał/a:
@deliriumpermanent
sam żeś fake
Sam żeś fejk
Co do "niewiele z tego rozumiem" - to chciałbym wytłumaczyć Ci znaczenie słowa "sarkazm", a także "dystans" wobec przyjmowanych bodźców zewnętrznych. Nie wiem jednak czy zrozumiesz. Czytając Twoje wypociny, zakładam, że nie, więc nie będę się spinał. W sumie, w dupie miałem to, czy filmik był fejkowy, czy nie, aczkolwiek wykonanie jest na poziomie efektów specjalnych z lat 70-tych. Film był pozytywny, śmiesząc mnie na swój sposób.
Ty zaś spinasz się tak, że obawiam się, aby Ci żyłka w dupie nie pękłą. Jeśli zaś wierzysz, że filmik nie jest prawdziwy, to obejrzyj go sobie 10 razy, zobacz cudowną synchronizację dwóch panów.
Wystarcza im jedna sekunda na stanięcie, rozpięcie rozporka i super synchroniczne rozpoczęcie lania.
Do tego mizerne efekty specjalne pierdolnięcia prądem. Przezabawny faktt, iż po porażeniu padają w tej samej sekundzie, 4 sekundy potem równocześnie wstają jakby nigdy nic i odjeżdżają.
Nie wspomnę o technicznej kwestii, którą poruszyło już kilku sadoli przede mną. Przez szczocha nie da się tak kopnąć. Chcesz tego czy nie.
Tak więc, albo jesteś niedowidzący, albo tępy.
A jak Ci się filmik podoba, to nie pij do innych, tylko se go oglądaj.