A jeśli chodzi o politykę, to potrafisz napisać cokolwiek o PiS? Z ciekawości pytam, bo ciągle u ciebie to PO, KOD, Bolek i takie tam
Właśnie!!! Ile mozna się śmiać z niepełnosprawnych co nie potrafia wykoleic partii reprezentującej merytorycznie samo dno i metr mułu, siędzącej pod kiecka Rydzyka bo daje im na dzień dobry 5%. Trzeba ich więc głaskac po głowce a moze w ramach równouprawnienia dać na wstępie w następnych wyborach tak z 10% na zachetę tak jak Barakowi dali nobla na zachętę.
A z tym Bolkiem to juz poleciałeś, koeś wprowadził "falandyzacje prawa" a teraz sprzeciwia się łamaniu prawa. Sam powiedz jak mozna nie jechać z takich debili? No jak?
koeś wprowadził "falandyzacje prawa" a teraz sprzeciwia się łamaniu prawa
A jeśli chodzi o politykę, to potrafisz napisać cokolwiek o PiS? Z ciekawości pytam, bo ciągle u ciebie to PO, KOD, Bolek i takie tam.
Kurwa bo już nie mogę z tych klakierów PiSowskich...
Jak się na coś powołujesz to ogarnij nieco temat, bo falandyzacja dotyczyła sprawy nie rozstrzygniętej jasno i jednoznacznie przez zapisy prawne (wykorzystanie tego na swoją korzyść). Więc ciężko tu mówić o łamaniu prawa.
Rozesłał prezesik notki to płatnych nierozgarniętych trolli i kazał rzygać na lewo i prawo "falandyzacja"... jak widać "najbystrzejsi inaczej" nie sprawdzili o co chodzi i na ślepo klepią, jakieś zamówione przez PiS hasełka.
Życie dało mi szkołę i wiem jedno - zmiany są dobre. Nawet te, które nie do końca takimi sie wydają - suma sumarum wchodzą na dobre.
Wiem tez jedno - -nie ma bardizej radującego widoku, niż polityk węszący koło innego polityka. KAŻDA afera poprzedniej władzy wykryta przez obecną władzę cieszy mnie jak zimne piwko po południu. Tak to ma kurwa, działać. Niech każdy szmaciarz czuje oddech prokuratora na karku przez całe swoje życie. Do samego końca.
I jeszcze jedno ci powiem - tak samo będę kibicował następcom PiSu - pewnie nawet bardziej.
Tak działa w miare dojrzały system demokratyczny w normalnym kraju.
czy sa jaieś wyroki że Pis łamie prawo i wyszłoby na to samo.
Po to sobie sądy i trybunał podporządkowali... Ty wczoraj się urodziłeś czy co? Serio nie wiesz co się działo przez ostatnie 3 lata? LOL
Nie trzeba być prawnikiem, żeby dostrzec że coś jest nie tak, kiedy konstytucja wyraźnie określa kadencję sędziów SN, a kołki zwykłą ustawą podważają to co w konstytucji... serio tego nie wiedziałeś?
Spoko... utnij sobie prawą dłoń ....?