To lepiej powiedz ile kilometrów wyprzedzasz na autostradzie:)
Radziu ja nie mam nic do kierowców ciężarówek każdy wykonuje swoją pracę. Mijając was na drodze wiadomo kilka kurew poleci ale tylko i wyłącznie dlatego że jak już ustawicie ten tempomat to już tak jedziecie a później wyprzedzanie trwa 15 minut bo nikt nie naciśnie lekko hamulca żeby odpuścić bo mi się nie chce i ma wyjebane
Patrzę i nie dowierzam - myślałem, że autobus się zepsuł, albo że zawisł. Nie kurwa, jebany debil nie potrafił staranować szlabanu..... Oba szlabany otoczyło pole siłowe i gościa uwięziło. Kiedyś przez pomyłkę rozjebałem ciężarówką wielki, metalowy szlaban. Dla takiego auta szlaban jest jak z plasteliny, a te kolejowe nie wyłamują się, jak ten ze zdjęć, tylko wypadają. No, ale porysowałby się autobus i by było po premii. Zdjęcia z mojego zdarzenia widać poniżej. Szlaban jest po wstępnym prostowaniu, oraz widać "uszkodzenia" na ciężarówce. No, ale mamy już 100% pewność, że kierowca debil drugi raz tego samego błędu nie popełni
Pierdolicie coś o tym kto gdzie szczy i że dziadek bał się autobus zarysowac, a nikt nie wziął pod uwagę, że jakaś KURWA tak zestawiła automatyczny przejazd, że się zapory podniosły na parę sekund i znowu opuściły blokując go tam. Ja wiem że to pewnie jest sprzężone z przejazdem pociągu i reguluje to automatycznie system informatyczny a nie człowiek, ale zapewne ów system w ogóle nie dopuścił sytuacji, że się dwa pociągu mogą na przejeździe prawie mijać i nie można wtedy otwierać szlabanów na kilka sekund. Ciekawy jestem dalszego rozwoju tej sprawy i co organa ustalą.
jakaś k***A tak zestawiła automatyczny przejazd, że się zapory podniosły na parę sekund i znowu opuściły blokując go tam. Ja wiem że to pewnie jest sprzężone z przejazdem pociągu i reguluje to automatycznie system informatyczny a nie człowiek, ale zapewne ów system w ogóle nie dopuścił sytuacji, że się dwa pociągu mogą na przejeździe prawie mijać i nie można wtedy otwierać szlabanów na kilka sekund. Ciekawy jestem dalszego rozwoju tej sprawy i co organa ustalą.
Komisja ustali przyczy zdarzenia.