Mów za siebie, a nie za wszystkich Polaków. Ja jako Polak wstydzę się drużyny piłkarskiej. Zarabiają miliony, a biegać nie potrafią przez 90 minut! To jest żałosne. Dlaczego kalecy piłkarze maja takie gaże? Bohaterem jest Tytoń! Szkoda, że Polacy uwierzyli, że nasza reprezentacja w piłkę nożną może wyjść z grupy! Doceńmy tych którzy naprawdę potrafią grać, reprezentować godnie Polskę na świecie, min Siatkarzy, Biatlon, swego czasu F1, a Tych patałachów zostawicie! Nie są warci takiego zjednoczenia rodaków! 30 tysięcy ludzi na jednej strefie kibica, gdzie ludzie deptali się wzajemnie, kobiety nie mógłby oddychać w tłumie 2 metrowych mężczyzn (tak było we Wro
), by obejrzeć truchtających za piłką i zmachanych jakby biegli maraton frajerów. Każdy młody człowiek przebiegnie 45 min bez odpoczynku i bez większego przygotowania, a oni tego nie potrafią, mimo, że płacą im MILONY!
Szczyt porażki narodowej, a nie dumy i zachwytu. Powinniśmy siedzieć potulni a flagi które były dla Piłkarzy spalić i wywiesić dla odpowiednich ludzi, odpowiedniego święta. Ja wywiesiłem obok naszych barw czarną wstęgę bo, nic nie zostało jak wymiana całej kadry!