Ten protest jest po to zeby wybic idiotow oni sami sie wykoncza.
Facet, laski nie walczą z kościołem tylko z decyzją PiSu - a to, że kościół pcha swoje łapy do polityki, to zmienia postać rzeczy
Polska w końcu musi przestać być krajem świeckim - kościół pełen pedofili nie będzie jeszcze zarządzał ciałami kobiet.
Maryjka też się puszczała
Uuu cała Europa i reszta zachodniego świata wprowadza lockdowny po to żeby zaorać polską gospodarkę? Coś tak myślałem , że antycovidowcy i feministki to ten sam typ filozofów. Pokłócili się z logicznym myśleniem.
Zeby nie było wątpliwości , rozumiem kobiety protestujące przeciwko możliwemu zaostrzeniu przepisów aborcyjnych
No i daliście się ponieść specjalnie wywołanemu strajkowi (bo chyba nie sądzisz że decyzja TK wydana akurat teraz nie jest przemyślamym ruchem prawda?) - gratuluje. Karakan siedzi i śmieje się z was głaszcząc kota. Potem na was bedą zwalone wzrosty zachorowań i na was zwalą lockdown Polski, jeszcze raz gratuluje owieczki.
beee owieczki beee powtarzamy za mną beee
Facet, laski nie walczą z kościołem tylko z decyzją PiSu - a to, że kościół pcha swoje łapy do polityki, to zmienia postać rzeczy
Polska w końcu musi przestać być krajem świeckim - kościół pełen pedofili nie będzie jeszcze zarządzał ciałami kobiet.
Przyznaję błąd - miałem na myśli "Polska w końcu musi przestać być krajem kościelnym"
Co mnie obchodzi reszta Europy? Pomijając fakt, że prawie nigdzie lockdowny nie odbiły się na gospodarce tak jak w Polsce i nie były tak zaostrzone.
Masz rację - lepiej siedzieć na dupie i nie robić nic tylko czekać na rzeź
Teraz pierdolisz że cie nie interesuje reszta europy a tak to najcześciej porównujecie sie do zachodu. To jest jak na protestach teraz, 6 miesięcy temu darłeś pizde na strajkach konstytucja a teraz ani jednego z tą koszulką nie widze. Z koszulkami konstytucja by bylo samozaoranie teraz level max.
I skąd ty kurwa wiesz ze nigdzie lockdown nie odbil sie na gospodarce kraju. Poczytaj sobie ile linii lotniczych poupadalo, jak firmy redukują zatrudnienia. Typowe kurwa dla piwnicznego wojownika
prawie nigdzie lockdowny nie odbiły się na gospodarce tak jak w Polsce i nie były tak zaostrzone.
Raz -Nie porównuję i nie porównywałem Polski do zachodu.
Dwa - Nie wiem skąd masz informacje, że gdziekolwiek i kiedykolwiek darłem mordę "konstytucja", ale pewnie z dupy.
Trzy - Zanim zaczniesz drzeć swoją p*zdę, to naucz się czytać ze zrozumieniem. Nie pisałem, że nigdzie indziej gospodarka nie ucierpiała na lockdownie, tylko że nigdzie lockdown nie odbił się na gospodarce tak jak w Polsce i mam pewną wiedzę na ten temat przez to gdzie pracuję. Linie lotnicze poupadały, bo turystyka leży - to jasne, ale jest wiele innych segmentów gospodarki, które w niektórych Państwach na zachodzie nie kwiczą po lockdownie tak jak tutaj w Polsce.
Cztery - Wiem czym jest (a raczej było) Państwo kościelne i właśnie takim Państwem jest dla mnie Polska -gdzie wszystko najpierw przechodzi przez kościół.
Pięć - Telewizor robi u mnie jedynie za ekran do konsoli, więc jedyną osobą która musi odstawić TV jesteś Ty, bo widzę, że masz pełną wiedzą która stacja co nadaje.[/
Pracuje w agencji pracy w leeds
Chłopie o czym ty pierdolisz ?
W uk padło 70% firm kurwa chłopie co drugi człowiek tutaj traci robote a pomoc państwa to 40% twoich poborów pobierane w 3 miesięcznych ratach .
Ze zawsze w Polsce ten sam mit ze na zachodzie to mniut malyna