kolczyki na cyckach są paskudne ;/ jeszcze jakby miała taki w nosie, co krowy mają to bym powiedział, że z jakiegoś gospodarstwa spierdoliła
Ruchał ktoś z was takiego ryżego bladego paszczura z zielonymi żyłami na cycach?
Bo jestem ciekaw czy rzyga się przed czy po
Tfu... Brzydka, gruba, z obwisłymi cyckami i przekłutymi sutkami, ale tym co walą gruchę ona się podoba. Piwa nie będzie za tę paskudę...
Największymi stulejarzami są ci, którzy wyzywają od gejów tych, którzy mają inny gust i im się jakaś laska nie podoba. Tak krasnal_hałabała, dudidudi, WeedLover i każdy kto piwkuje wasze niedorozwinięte komentarze - to nie tych których wyzywacie są stulejarzami, tylko wy
Raczej niewyżyty desperat, który wsadzi w co popadnie, bo za dużo okazji w życiu nie ma. Kurwa śliniący się do tej lochy stulejarze, nie poniżajcie się. To świadczy jak chujowi jesteście, skoro takie gówno was zadowala.
Masz rację, chłopcze.
Nie martw się, ty też kiedyś zaruchasz , na wszystko jest czas
Już się tak nie tłumacz i nie pogrążaj, widać w coś trafiłem skoro memik wywołał u ciebie aż taki ból tyłka, pamiętaj że zanim przyjdzie chłopak powinieneś posmarować wazeliną.
Oj panowie, nikt nie ocenia tutaj waszego homoseksualizmu biorąc pod uwagę jak się tutaj nawzajem bronicie to przypuszczam że coś musi was łączyć. To już brązowe gody?
Zwyczajnie stwierdzam fakty o takich ja ty - prawdziwych stulejarzach. Ten twój obrazek mam zwyczajnie w dupie, bo mnie nawet bezpośrednio nie dotyczy.
Skończ robić z siebie debila.