Chiński sklep w Łebie. Mogę udowodnić, tak samo jak każdą z historii, które przytoczyłem na sadisticu.
Mogę, ale czemu mam się tłumaczyć?
Jak komuś bardzo zależy żeby pokazać jaki ze mnie bajkopisarz, to proponuję zakład:
Jeśli ci udowodnię, że mówię prawdę, to robisz mi laskę i wrzucamy filmik na sadistica.
Jeśli ty mi udowodnisz, że kłamię, to kończę działalność na forum, kasuję konto i przyznaję, że jestem bajkopisarzem.
Kto chętny?
@Pącki
rozumiem, że mama ani nikt inny do ciebie nie mówił zdrobniale, żeby cie, jak się na coś zdenerwowałeś w dzieciństwie, uspokoić... po prostu nie zaznałeś ciepła i miłości w domu?
w sumie to by wyjaśniało, skąd u Ciebie skojarzenie z opierdalaniem pały. teraz tylko pytanie - twój stary czy stara cie tak wykorzystywał?
@pącki
widać, że nikt cie nie nauczył czytania ze zrozumieniem.
biedakom należy okazywać współczucie, bo jezusek tak mówił
garota, bo litra może kupić jak przegra i nic. A jeśli w grę wchodzi wzięcie do ust kutasa, czyli chyba największe upokorzenie dla faceta, to wtedy gościu musi być naprawdę pewny swojej racji żeby się o to założyć. A jeśli ktoś nie jest pewny swojej racji, najprawdopodobniej jej nie ma, tak jak w tym przypadku.
Jeśli stawką zakładu jest byle gówno, to wejdziesz w ten zakład nawet nie mając pewności, bo "a nuż wygram, a jak nie to chuj, najwyżej mu flaszkę postawię".
Robienie laski to tylko przykład. Równie dobrze można się założyć o milion złotych, którego nie mam. Nie mam, ale założyć się mogę, bo wiem że ten zakład wygram.
Psychologia.