Tak, kurwa, Pinokio był o stokroć lepszy od tego rudego psa, więc to tylko ukazuje bezmiar zidiocenia w narodzie. Była okazja, żeby wybiadolić obu...
Pinokio kurwa sztos. Wyłudzanie działek od Skarbu Państwa dzięki klechom. Afery taśmowe no i przypomnę , że był przydupasem rudego psa. Geniusz jedyny w swoim rodzaju. Premier prawy i sprawiedliwy. Jedyny jakiego powinniśmy mieć. AVE JAROSŁAW.
No ale PiSiorki biednę to są męczennicy. Nowych trzeba zrobić z tych kryminalistów bo PiS jak tlenu potrzebuje nowego kultu tak jak ze Smolenskiem XDD
No bo kurwa debile zrobili z niego premiera! Rozumiesz to? Najwyraźniej za mało było przypominane jaki to aparat.
Miło mi, że doceniasz. Głosowałem na jego partię dla ciebie i tobie podobnych. Żebyś miał jasno określonego wroga, na którego możesz wylać wszystkie żale. Wina Tuska forever!
Nie musisz dziękować.
"To jest piękne miejsce. Ciągle jestem pod wrażeniem czegoś, co mi się nie znudziło, czyli wielokulturowości i kapitalnej mieszanki, czegoś, czego nadal nie ma we wschodniej Europie i wydaje mi się, że każdy, kto przeżyłby choćby kilka tygodni w Brukseli, a jest z naszego regionu, zrozumiałby, że migracja nie musi się wiązać tylko z lękami. "
— Donald Tusk.
Miło mi, że doceniasz. Głosowałem na jego partię dla ciebie i tobie podobnych. Żebyś miał jasno określonego wroga, na którego możesz wylać wszystkie żale. Wina Tuska forever!
Nie musisz dziękować.