haha dobra tez cos wam powiem i chyba to bedzie najmądrzejsze.
1. Macie zła wizje wszystkiego, spojrzcie szerzej a nie tylko wiadomosci w tvn albo na polsacie.
2.idioci sa w tym kraju i nie mam zamiaru o niego walczyc, mentalnosci nie zmienisz.
3.jedynym ratunkiem dla polski to zaatakowac niemcy, poczym sie poddac i wtedy automatycznie stajemy sie wlasnoscia panstwa niemieckiego.
4. Ci co hejtuja goscia ze zle sie wyslawia, no jak ma sie wyslawiac wkurwiony czlowiek? sam jestem wkurwiony bo placilem za czynsz w mieszkaniu rok temu 400 zl teraz place 1000 , bo wszystko w gore idzie, smieci kurwa segregacje robia obudowali smietnik i teraz jak ide z 2 workami to nie moge spokojnie rzucic i isc dalej tylko musze otwierac pojebane kontenery za co kurwa place 40 zl podatku z ato ze mnei wkurwia to, wszystkow gore,gaz,woda,energia a ja nonstop zarabiam tyle samo kurwa. po drugie mam znjaomego ktorego cala rodznia zajmuje sie utylizacja smieci i sam mowi ze to o kant dupy jest bo i tak wszystko wrzucaja potem do jednego worka, chyba ze plastik to wtedy sprzedaja, a na reszte maja wyjebane , wiec po chuj ta utylizacja cwele? ale i tak place jebane 400 % wiecej kurwa. Nie ma co tu walczyc , trzeba wypierdalac, zobaczyc okazje, kraje ktore sie gwałtownie rozwijaja, ameryka poludniowa , narazie zadupie ale w przyszlsoci beda wykladac karty, tak samo afryka, myslicie ze czemu kulczyk wszystko w afryke iwnestuje? bo tam bedize pieniadz za pare lat, ja biore z tego panstwa jak najwiecej , darmowa nauka itd, ale juz za rok bon vojage kurwy nie ma mnie tu i bede sral na was, w hiszpani kurwa jak studentow o 5 % podwyzszyli ceny biletow to ludzie wyszli na ulice i malo glowy nie polecialy, u nas co roku kurwa , jedna stacja SKm to jebane 2 zł dla studenta!!! dla czlowieka zwyklego 4 !! kuraw 4 zl za km! w smrodzie w scisku i w brudzie kurwa mac, jeblo juz was totalnie, po trzecie ci co mowia ze trzeba vloga prowadzic ze cos zmienic, kurwa skiba, i w chuj innych slawnych ludzi bylo zaanagozwanych w ta akcjem zbierali podpisy mieli fundusz, filmiki na jutube i co kurwa? chuj w dupie!!! jak oni nie moga ?! to co szary kowalski moze ? jestes leniami jebanymi, cwelami, ruchaa panstwo was tak w dupe ze juz nawet tego nie czujecie, jestescie zajarani kurwa mac tym ze macie telefon, i komputer i przegladacie kwejka, tutaj powazne tematy dwa scrolle w dol i juz cos smiesznego, taka jest prawda chuj zrobicie, chuuuj, nie chce wam sie, obudzicie sie z reka w dupie zobaczycie, za 5 lat wszyscy tutaj gruz bedizemy jesc, sprzedajmy nasz kraj, ktos ciagle wykupuje polskie akcje na gieldzie i nie wiadomo kto to, jak to rosja to jeden pstryk sprzedaje wszystko i jestesmy w dupie jemy gruz, doslownie! jak ktos bedize chcial nas wykonczyc to nas wykonczy, a my nawet nie mamy mechanizmy obronnego, nie udzwignie sie nasza gospodarka, tutaj jest tylko by sie nachapac, nie rozwija sie rozrywka, muzyka, na sprzetmuzyczny do studia nie maja ludzie hajsu, a co dopiero rozwijac inne hobby, nie ma kto trenowac na olimpiade bo to ksozty kuraw ogromne, w pizdu wielkie trenowac , bo to i diete trzeba i wszystko i ubior a na co hajs? jak trzeba zapierdalac za 1200 zl bo pracodawca ci wiecej nei da bo bedize musial placicl dla zus kurwy, jak mas ziomka to ci na czarno da wiecej, idioci jebani idioci chuj wam w dupe, kloccie sie na tym sadisticu zakladajcie partie kuraw sadistic gimbazo jebana, kazdy sie wypnie, poki wasi starzy jakos ciagna teraz od 1 do 1 to zyjecie, ale sie to skonczy, oni juz bedanie wydolni kurwa nie beda mogi zapierdalac, zero oszczednosci zero emerytury wy bedziecie museli zapierdalac , ale gdzie?
jak nie bedzie pracy hahahahahahahhahahahahahahhaha