matx to może od razu zapalimy wszystkie światła, zaczniemy zużywać jak najwięcej prądu, wyrzucać śmieci gdzie popadnie, jeździć samochodem do sklepu który jest 100 metrów od domu? No bo przecież to wszystko naturalne, i ziemia przetrwała wszystko przez miliony lat to i to też przetrwa, nie? To ZROBI różnice, może się wam to wydawać śmieszne jak jakiś ćwok zacznie pierdolić o globalnym ociepleniu, ale to jest realne... Wiesz, osobiście bym nie chciał w taki sposób zginąć, a jest tyle sposobów żeby całość powstrzymać, i niech se facet jeździ maybachem, jego sprawa. Racja, ty jako jeden człowiek nic nie zmienisz, ale jak spróbujesz to może inni pójdą w twój ślad? I chuj, możecie mnie wyklnąć za ten post, ale ja jestem za...
osobiście bym nie chciał w taki sposób zginąć, a jest tyle sposobów żeby całość powstrzymać
może inni pójdą w twój ślad?
matx to może od razu zapalimy wszystkie światła (...) I chuj, możecie mnie wyklnąć za ten post, ale ja jestem za...
No bo przecież to wszystko naturalne, i ziemia przetrwała wszystko przez miliony lat to i to też przetrwa, nie? To ZROBI różnice, może się wam to wydawać śmieszne jak jakiś ćwok zacznie pierdolić o globalnym ociepleniu, ale to jest realne... Wiesz, osobiście bym nie chciał w taki sposób zginąć, a jest tyle sposobów żeby całość powstrzymać, i niech se facet jeździ maybachem, jego sprawa.