Czemu jeszcze nie ma notki:
Cytat:
Użytkownik został zbanowany za ten post
? Tip.top, pozwalasz się buractwu wyszaleć widzę
Szlachetny człowiek z ciebie, podziwiam
Wielkie polaczky się oburzyli, siedzący na garnuszku mamusi i drący ryja przez internet. A prawda jest taka, że w tym gównianym kraju nie ma na kogo głosować. Podam przykład mojego miasta: każdy (każdy kurwa bez wyjątków!) popierdolony kandydat na burmistrza miasta ma w swoim planie wyborczym odbudowę basenu w mojej dzielnicy. Każdy się podpisał pod tą obietnicą. A problem jest w tym, że teren dookoła basenu jest miejscem występowania żmii zygzakowatej, która prawnie jest pod ochroną; a na dodatek teren ten jest tak specyficzny, że jakakolwiek ingerencja wokół niego mogłaby zburzyć strukturę okolicznych stawów prowadząc do ich wylewów i w konsekwencji podtopienia okolicznych bloków mieszkalnych. Więc operacja byłaby nadzwyczaj delikatna i co za tym idzie kosztowałaby radę miasta grube miliony. Które przepiją. Bo to jest polska kurwa, ktoś zapomniał bynajmniej gdzie jest?
Więc kurwa miałem wybór: iść zagłosować na pierwszego z brzegu barana który i tak gówno zrobi składając obietnice bez pokrycia, lub nie iść wcale. Niestety nie jestem tak zajebisty jak Tip.top więc nie wpadłem na pomysł zrobienia konkurencyjnej partii sadistic. Więc wolę siedzieć i nic nie robić (czyli to samo co nowy burmistrz) niż iść i udawać że jestem wielkim zwolennikiem pana xyz i "znaffcą" polityki.
Gdybym był modem na sadolu takie posty jak wyżej dostawałyby bana z automatu, gdzie ten stary sadol
A browce stawiam bo smutno mi kiedy widzę, że dostają je tylko debile, normalnym ludziom też się należy