bezczelny_analityk napisał/a:
Czemu niektóre baby to takie pizdy głupie i taką złą reklamę robią nam...;(
"Wam"? Bo mnie wyszło, że ty również nie należysz do tych najbardziej refleksyjnych, że tak ładnie napiszę.
To znaczy za bardzo wierzysz tutejszym półgłupkom. Nie chce mi się drugi raz oglądać, ale ja tam widziałam bodajże 9 osób z ograniczoną wyobraźnią, czyli stojących / siedzących po zewnętrznej stronie zakrętu. 6 facetów i 3 laski, które miały zresztą najbardziej ograniczone pole widzenia. Reagowali mniej więcej w kolejności potencjalnego "rażenia". Ci co stali najbliżej zwiali jako pierwsi, dwaj kolejni byli spóźnieni, bo gdyby samochód się nie odbił, to wpadłby akurat na nich, dwaj kolejni wpieprzali się dokładnie pod spadający samochód, ale ten znowu się odbił, tym razem w kierunku siedzących. Największą sprawnością wykazało się dwóch panów (nie ma co się puszyć, małpy byłyby jeszcze szybsze) i znowu zaczęli spieprzać dokładnie pod spadające auto, tyle że to znowu zmieniło kierunek... i tak dalej. Jedyną niewiadomą jest ta laska, która została na murku: albo ją zamurowało, albo zmyliły ją początkowe "manewry" auta.