Ja pierdolę, zaś się będą podniecać w komentarzach, że ruskie to nieważne kto, ale i tak złe i trzeba utylizować wszystkie jak popadnie.
A nie zapominajcie, że to socjal dla ukrów was i mnie będzie najwięcej kosztować.
A to, że dudu przejebał sprzęt wojskowy i nie tylko na wschód pod pretekstem, że to dla naszego bezpieczeństwa to też mnie bajeczka nie rusza.
Ale kumasz, że ten socjal na Ukraińców to też wina kacapów ?
Social, inflacja i inne gówna, to są skutki tylko i wyłącznie naszych rządzących . To nie Putin, czy też UE wprowadzają social u nas w kraju, na który musimy zapierdalać. Co do inflacji zawsze można podejmować kroki, by zmniejszać i przeciwdziałać narastaniu inflacji, zamiast tego krótko terminowo tuszuje się skutki inflacyjne... Krótko mówiąc, jak coś się dzieje, to trzeba przeciwdziałać jakimś zmianom, a nie stać z założonymi rękoma i wprowadzać gówno akcyzy, podatki, badziewia, by lepić dziury budżetowe.
największy od czasów WW2 konflikt militarny
kryzys energetyczny, żywnościowy i humanitarny, który dotyka znaczną część świata zachodniego i wpływu tego czynnika na Polską gospodarkę, może być przykładem tylko twojej bezdennej ignorancji lub proby świadomego manipulowania .