Oj chłopcy, jak wy sobie strasznie z babami nie radzicie ;D
"rycerzyk", "obrońca dup"? Kurwa, ja po prostu nienawidzę sfrustrowanych frajerów. Wyjebane na dupe i jej psa. Ale jeśli takie gówno wykorzystujesz do odciągnięcia własnej uwagi od swojego frajerstwa, to jesteś pizda nie chłop
Co ty pieprzysz? Chłop napisał tylko - w pełni zgodnie z prawdą -"tępa dzida", a ty mu wystosowałeś esej o jego domniemanym "frajerstwie". Kompleksy i frustracja to się z ciebie wylewają, a innych od frajerów wyzywasz rycerzyku. Myślisz, że jak będziesz bronił [w necie!] jakiejś tępej pizdy zza oceanu, to nagle staniesz się bardziej męski i ci włosy na jajach urosną? Dla mnie skompromitowałeś się podwójnie sfrustrowany frajerze.
Ja doskonale rozumiem że wszystkie nieosiągalne dla was dupy powyżej 6/10 z założenia są tępymi pizdami, ale czym konkretnie zawiniła ta dupa? Wychodzi człowiek z psem na spacer, rutyna powtarzana kilka razy dziennie, nikt nie zakłada że w ciągu tych 3 sekund kiedy zamykasz dom, pies wypierdoli z impetem (gdyby to było normą, nie było by tego filmu).
Jest to zwykły niefart, typu oblanie się kawą, pośliźnięcie na chodniku zimą, który może przytrafić się każdemu. Zabawna sytuacja, która jednak raczej nic nie mówi o inteligencji tej dziewczyny.
Sadol robi czasami za "grupę wsparcia" przegrywom, dlatego nie dziwi mnie ten ból dupy, kiedy ktoś Cie uświadamia, że możesz być bardziej tępą pizdą, i życiowym nieudacznikiem, niż ta na filmie