Jeeee... Janowicz słyszę o nim po raz pierwszy i w ogóle to jestem jego wielkim fanem, nie wiem o co chodzi z tym rankingiem ale skoro awansował i mówią w TV to musi być dobrze (o rankingach śmiertelności na syfilis się nie mówi a pewnie Polska jest dość wysoko). Nigdy nie widziałem żadnego meczu, ale od teraz będę wielkim fanem tenisa, może nawet zapiszę się do klubu tenisowego bo to tera bedzie modne...
Po czym stwierdzasz, że ktoś tutaj jest już wielkim fanem Janowicza pierdolcu? Po tym, że ktoś wrzucił filmik o nim? Czas najwyższy wyjść z klatki, to będziesz wiedział co się dzieje na świecie. Trzeba być naprawdę gównem, żeby krytykować to, że ktoś się cieszy ze zwycięstwa Polaka, w jakiejkolwiek dyscyplinie, nawet w tych mniej popularnych.
Po czym stwierdzasz, że ktoś tutaj jest już wielkim fanem Janowicza pierdolcu? Po tym, że ktoś wrzucił filmik o nim? Czas najwyższy wyjść z klatki, to będziesz wiedział co się dzieje na świecie. Trzeba być naprawdę gównem, żeby krytykować to, że ktoś się cieszy ze zwycięstwa Polaka, w jakiejkolwiek dyscyplinie, nawet w tych mniej popularnych.