Jak głupi musisz być żeby wrzucić coś takiego?
Czego tutaj szukasz, poezji Szymborskiej, kurwa? Dylematów egzystencjalnych zawartych w wierszach Rafała Wojaczka, czy może chcesz nacieszyć oczy klasyczną linią obrazów, które malował Marcello Bacciarelli? Tutaj jest gówno, pizda i flaki, chujowy humor i szczyny, pomyliłeś adresy...esteta się znalazł
Może nie Szymborskiej ale przynajmniej człowieku spróbuj się wysilić. To, że jest to sadistic nie znaczy, że można go bezkarnie zaśmiecać intelektualnym szambem, które jedynie by gimnazjalistą sprawiło ubaw bo występuje w nim słowo "masturbacja" i "dupa".
Świetna rada kolego, postaram się to przemyśleć, pewnie masz duże doświadczenie w tej tematyce w końcu jesteś tu dwa lata, a ja zaledwie dwa miesiące. Jednak pojawia się pewien problem natury statystycznej kiedy spojrzymy na Twoje "piwa", okazuje się bowiem, że 23 000 osób lubi moje posty o niskim poziomie intelektualnym za to jakieś 400 razy mniej osób woli Twój wysublimowany humor. Ciekawe sprawa natury socjologicznej...
Czego tutaj szukasz, poezji Szymborskiej, kurwa? Dylematów egzystencjalnych zawartych w wierszach Rafała Wojaczka, czy może chcesz nacieszyć oczy klasyczną linią obrazów, które malował Marcello Bacciarelli? Tutaj jest gówno, pizda i flaki, chujowy humor i szczyny, pomyliłeś adresy...esteta się znalazł
fryca88, IMO, masz za mały mózg żeby mnie konstruktywnie zjebać w tym temacie.