Z tego, co mi wiadomo mamy wolność słowa w naszym pięknym kraju, więc zabronić wypowiedzi mi nie możesz.
Z tą konstytucją może rzeczywiście przesadziłem, zazwyczaj nie bazuje na informacjach, których nie jestem do końca pewien, jednak w tym przypadku piwko dało sie we znaki
Co do narzekania, owszem - może i znajdzie się u mnie kilka postów będących bezpodstawnym hejtem. Lecz jak już mówiłem - jestem tu, by się pośmiać, nigdy zbytnio nie wdrażałem się w takie dyskusje jak np. ta.
Pewnie gdzieś walnąłem jakiegoś głupiego komenta, i nie mówię, że jestem z nich dumny, no ale kurwa, bez przesady. Co z tego, skoro tutaj, jak widzisz staram się odpowiadać na poziomie.
Lecz... Chyba nie o to się rozchodziło.
Generalnie - mogę narzekać ile chcę, na co chcę, oraz kiedy gdzie i jak chcę.
No, może nie do końca, pewnie coś byś w regulaminie znalazł, aby się przyczepić.
Jednak jeżeli nadal nie wiesz dlaczego nabijam się z twojego 'kawału' - spieszę z pomocą.
Jest policjant, jest gościu.
Policjant: Skąd masz siekierę?
Gościu: kupiłem.
Toż to żart stulecia. Gość ma siekierę! I to ze sklepu! Ho, ho!
Wątek zabicia policjanta nie ma tutaj nic do rzeczy,
ani nie jest śmieszny ani sadystyczny. No może odrobinę, w końcu to śmierć człowieka.
I uwaga - jest to moje zdanie, do którego mam pełne prawo. I nawet jeżeli ten kawał byłby najlepszym kawałem na świecie, ja mógłbym uznać go za zwykły crap.
Bo mam taki gust.
A co do chujowe, bo tak powiedziałem - ja bym to określił bardziej jako 'chujowe, bo tak uważam'
A co, nie mogę uważać, że coś jest chujowe?
[Edit]
Cytat:
o wiele lepiej na ogólną zawartość portalu wpływa publikowanie własnych treści niż niskich lotów krytyka.
Zgadzam się, jednak - jak już wspomniałem - nie możesz zabronić mi krytykowania czegoś, co mi się nie podoba.
Wyrażam swoją opinię na dany temat.
A co do moich postów - przejrzałem je i jak już mówiłem - może nie wszystkie są najwyższych lotów, lecz nie znalazłem żadnego 'chujowe bo tak mówię'.
Za to kilka 'chujowe, bo nie śmieszne' się znalazło, ale w tym chyba nic złego nie ma, co?
Jak coś nie jest śmieszne, to jest chujowe.
No, ew. słabe.
[Edit 2]
No, jednak się nie zagalopowałem. Proszę, oto fragment Konstytucji Rzeczypospolitej Polskiej
Cytat:
Rozdział II
WOLNOŚCI, PRAWA I OBOWIĄZKI CZŁOWIEKA I OBYWATELA
Art. 54.
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.