Bardzo ciekawy przykład hipokryzji. Wy kopiujecie nałogowo tematy z JM i wszystko git, a jak oni ukradli jeden jedyny temat stąd, to już wielki bulwers. Zresztą przynajmniej zadali sobie trud podania źródła, co dla wielu sadoli wydaje się być zadaniem ponad siły.
Co do komentarzy. Dziwi mnie, przynajmniej teoretycznie, że stronka, która za swoje motto i sens istnienia obrała sobie podniecanie się cyckami skupia aż taką liczbę kretynów bulwersujących się jedną z naprawdę nielicznych dobrych wstawek dotyczących cycków właśnie. Napisałem "teoretycznie", bo w praktyce tak ochoczo reklamowane poczucie humoru pożal się boże "bojowników z powagą" wydaje się być bardzo płytkie i na dodatek dość grubo ciosane. Przejrzałem na szybko komentarze pod tym artykułem i jestem załamany stanem umysłów ludzi tak dumnych ze swojech poczucia humoru i rzekomego dystansu do świata. Nawet jedna męska cipa o ksywie bujacz strzeliła permanentnego focha
Cytat:
Co za debil to mógł wymyślić? Kasuję konto na sadolu...nie będę z prymitywami się zadawać.
i zapowiedziała skasowanie konta.
Noż kurwa mać. Jaki delikatny obywatel. Nie wzuszyły go hektolitry krwi, flaki, latające oderwane kończyny, egzekucje na winnych i niewinnych, katastrofy, baby z chujami, beczki fekaliów konsumowanych ze smakiem, a spustoszenia w jego sumieniu dokonał prześmiewczy komentarz do operacji gwiazdeczki z holyłudu, bo sobie biedaczyna przypomniał, że jego ciocia tez na raka cyców zeszła.
Niemniej dla podtrzymania atmosfery zapodam suchara:
- co to jest - chodzi do tyłu i daje mleko?
- rak piersi