eh kurwa....
kiedyś to były kuligi, woźnica najebany, ognisko na 2 metry w górę, kilogramy kiełbasy i kupa dzieciaków z rodzicami którzy nie mają pretensji o to że koń biegł za szybko i gówniak wypierdolił się na twarz, podarł kurtkę i zmarzł.
Jeszcze pamiętam jak z dziadkiem koniem jechałem na rozpłód klaczy 50km a u nas byłą zajebista zima to ręce na lampach sań grzaliśmy od świec pod kocem w kolorach ludowych. A jak koń srał po drodze to mówił - jak Ci zimno to bierz w ręce łajno bo ciepłe, ja tak robiłem 40 lat temu jak z Twoim pradziadkiem jechaliśmy....
to co teraz się dzieję woła o pomstę do nieba.
Mam siostrę młodszą od siebie o 16 lat. Ciężko się rozmawia z tym pokoleniem, a jeszcze gorzej się pisze. Ciągle jakieś popierdolone skróty bd u bbc zbrz mn k16 jk bd wrc z prc. No kurwa co to jest telegram? Palce upierdoli jak napisze pełnymi słowami?
I pokazuje mi jak teraz to nagrywają )widziałem jakieś top 10 tiktoków w PL ) jak kopią piłkę do koszykówki w sufit na sali/hali gimnastycznej i wielkie śmiechy.
albo chłopaczek żre śnieg który polał syropem truskawkowym... i mówię jej, że za moich czasów odpierdalało się jeszcze lepsze numery i nikt tego nie nagrywał ( bo w sumie nie było czym) to za chuja ci nie uwierzy no bo na jutubie nie ma
Za 10 lat obstawiam że top 10 będzie wkręcanie żarówki a w top 3 wymiana koła w samochodzie.
Adriwnedr3w
Dawaj Kurwa namiary na tą kurwe to ci ja szybko wytresuje