Gratuluję pomysłowości.
Ps. Zamrozilby go tam psika -60 stopni chyba
Ten zamiast kolegę gasić to gasi samochód xD
Z początku pomyślałem "co to za pierdolenie", że niby biali angole scigają twojego brata, a ciapaci do niego z pełną kulturą ale potem przypomniałem sobie, że to tylko moja zaściankowość.
Twójbrat po prostu jest czarny.
Chyba chuj ci w dupie psika! Jak, kurwa gaśnica trzymana w temperaturze średnio kilku-kilkunastu stopni powyżej zera, nieraz całymi LATAMI ma mieć w sobie zawartość o temperaturze -60 stopni?!? No jak?? A ja głupi mam termos co trzyma temperaturę przez kilka godzin. Oj ja naiwny! Na drugi raz wleję sobie herbatę do zużytej gaśnicy skoro jest ona tak doskonałym izolatorem. Ja pierdolę! Ludzie myślcie coś! Fizyka była, jest i będzie obowiązkowym elementem wykształcenia od podstawówki!
na wszelki wypadek wstawiam żeby nie powielać głupoty.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich.
@Pan_Przecier Tobie łeb zamrozili, widać że nie wiesz a się wypowiesz. Płomień ma 900 stopni, co lepsze? W kriokomorach może być -140, czy ludzie zamarzają? Poza tym pierwsze słyszę o -60 stopniach z dyszy gaśnicy. A idź w chuj z taką ciekawostką
Wilgotność powietrza, ciepło właściwe, ciepło parowania, rodzaje gaśnic i sposoby gaszenia pożarów, w tym ludzi (płonąca odzież)... jak ogarniesz te tematy, to podejmij dyskusję jeszcze raz.
Takich rzeczy uczyli kiedyś na przysposobieniu obronnym w szkole średniej, po szkole pierwsze lepsze szkolenie BHP w pracy (przy zatrudnieniu i powtarzane co rok lub trzy lata) powinno odpowiedzieć na wszystkie pytania.