Czemu czytając twojego posta, mam wrażenie że ty tych czasów niecierpliwie oczekujesz?
Ludzie ogarnijcie się, jak słyszę czasami wypowiedzi że przydałaby się wojna bo LGBT, bo feministki, bo przeludnienie, bo żeby nasze pokolenie zmężniało, to mi się włos jeży na głowie.
Po prostu słabi ludzie tworzą złe czasy, złe czasy tworzą silnych ludzi a silni ludzie tworzą dobre czasy, które z kolej tworzą słabych ludzi. los za bardzo nam posmarował i wszystkim się w dupach poprzewracało.
Ciężkie czasy tworzą silnych ludzi oraz całkiem sporo skurwysynów, którzy w takich czasach czują się jak ryba w wodzie.
Lata 20 ubiegłego wieku to kryzys i hiperinflacja w Niemczech= nsdap, Hitler, naziści, w ZSRR= Stalin, komunizm, łagry, czystki etniczne, w Chinach Mao Zedong= wielki głów i dziesiątki milionów ofiar.
Potrzeba stworzenia "silnych ludzi" jak mówisz nie jest wystarczającym powodem dla fundowania ludziom okrutnych czasów.
Ciekawe czy nie zmieniłbyś zdania gdyby w wyniku wojny stracił majątek, gdyby wymordowali ci rodzinę, pozabijali braci, synów, zgwałcili żonę, matkę i córki.
A to wszystko nie za honor, bo za honor to nasi dziadkowie i pradziadkowie się bili, dzisiaj umiera się za czyiś brudny interes i petrodolary.
Nie no, ogólnie to przydałaby się czystka, żeby to całe ścierwo wytępić. Ja zaczął bym od polityków, wywiesił ich na ścianach sejmu i zostawił tam dla przypomnienia dla przyszłych rządzących. Po prostu słabi ludzie tworzą złe czasy, złe czasy tworzą silnych ludzi a silni ludzie tworzą dobre czasy, które z kolej tworzą słabych ludzi. los za bardzo nam posmarował i wszystkim się w dupach poprzewracało.
Nie no, ogólnie to przydałaby się czystka, żeby to całe ścierwo wytępić. Ja zaczął bym od polityków, wywiesił ich na ścianach sejmu i zostawił tam dla przypomnienia dla przyszłych rządzących. Po prostu słabi ludzie tworzą złe czasy, złe czasy tworzą silnych ludzi a silni ludzie tworzą dobre czasy, które z kolej tworzą słabych ludzi. los za bardzo nam posmarował i wszystkim się w dupach poprzewracało.
a co taki jestes pewien ze nie zostalbys przy okazji tez wytepiony
byloby tak weszlo by wojsko ciebie zastrzelili kobiety pogwalcili i tez zastrzelili a potem poszli dalej, albo ewentualnie do wiezienia dla zasady bo prawo stanowi silniejszy
ludzie mowiacy o czystkach rewolucji sa dziwnie przekonani ze stoja po tej stronie ktora by oclalala