@up, Islam to nie religia tylko ustrój społeczny.
@up 70% komentarzy na sadolu to pociski na islam. Każdy (kto tu zagląda) już wie, że islam to chuj a mahomet to pedofil, więc na co pisać po raz milionowy to samo? Większość pisze co by to oni nie zrobili oprawcom z tego typu filmików a przykra prawda jest taka, że 99% komentatorów na ulicy widząc osobę, o której właśnie pisała w necie czego by to nie zrobiła jej gdyby spotkała ją na ulicy, spuszcza głowę i cicho przemyka obok. Chciałbym zobaczyć te wszystkie krwawe pomysły w akcji. Wiszącego na drzewie ryżego chuja z odbytem jak wejście do stodoły, płonących cyganów na ulicach itp itd. Niestety to tylko słowa, pierdolenie o szopenie.
Zajebisty filmik. Łap piwo i leć na główną.
Co Ty możesz wiedzieć co kto zrobi? Jeśli uważasz, że ktokolwiek przejdzie obojętnie obok takiej sytuacji gdzie dziecko jest torturowane to się grubo mylisz
@ Zofar
Co Ty pierdolisz? Nie znasz mnie a piszesz, że jestem obojętny i już pewnie masz tezę, że jestem również lewakiem, waginosceptykiem i kozoentuzjastą.
A co Ty możesz wiedzieć co kto zrobi?
Czy jestem obojętny w sprawie islamu? Bynajmniej, ale nie lubię rzucania słów na wiatr.
Pozdrowienia i życzę miłego dnia.