gdyby w naszym kraju też było takie bezprawie to tak samo bym zrobił z gościem z którym moja była mnie zdradziła. dobranoc
Trwają powolne przygotowania do legalizacji pedofilii za kilkadziesiąt lat, zgodnie z zasadą, że seks to normalna czynność fizjologiczna taka jak jedzenie czy spanie, więc jak jedzenie czy spanie jest dla każdego. Najpierw trzeba dzieci oswoić z seksem, pokazać im go, stąd etap seksualizacji od przedszkola. Dzieci trzeba tym zainteresować i przyzwyczaić, potem naturalna ciekawość dzieci je skłoni i zainteresuje tym, a potem to już się powie, że dziecka nie należy ograniczać, że to naturalny rozwój dziecka i realizowanie swojej seksualnosci. Tak jak dzisiaj to jest z płcią, gdzie już powoli w niektórych miejscach rodzicom nie wolno sprzeciwiać się, gdy dziecko nasiąkniete propagandą zacznie sobie wymyślać nową płeć.
Dlatego, że jak mam ruchać jakąś dupę, to robię research, czy napewno kogoś nie ma. Nie dymam pierwszej lepszej napalonej świni, wolę nie włożyć, niż mają mi WYJMOWAĆ nóż/kulę z klaty. Widzę, że u Ciebie myślenie penisem bierzę górę, dlatego życzę Ci, że kolejnym razem jak zerżniesz jakąś napaloną Lady, to Ci się zwróci... ołowiem