Zeitgeista nie powinno sie chyba nikomu przedstawiac a jednak pierwsza czesc-ta z 2007 dostala az bodajze 34 piwa swiadczy to o poziomie wiedzy uzytkownikow albo ich mozliwosci adaptacji nowej wiedzy
Czerp wiedzę z filmów, których treść jest regularnie podważana. Uważaj się za oczytanego i inteligentnego.
Chociaż nie ukrywam, że zainteresowanie np. kwestią bankowości u mnie zaczęło się od obejrzenia właśnie tej serii filmów. Przy czym to co jest tam przedstawione to ułamek tego czego można się dowiedzieć z dobrych książek, podobnie z ekonomią, historią itd.
Zeitgeist to tylko mała ciekawostka. Można obejrzeć, ale nie ma co się przesadnie do tego odnosić. Lepiej samemu się dowiadywać.
Ale autorowi nie będę tego tłumaczył. Dla niego Mises to marksizm, a nie zgadzanie się z JKM w 100% to lewactwo, więc nie ma co dyskutować z upośledzonym człowiekiem.
Zeitgeista nie powinno sie chyba nikomu przedstawiac a jednak pierwsza czesc-ta z 2007 dostala az bodajze 34 piwa
No nie musiałem wchodzić na sadistica żeby poznać, znam osobę która aktywnie działa w tym ruchu i wystarczająco się nasłuchałem i stwierdzam że w życiu większych bzdur nie słyszałem i może to jest również powodem zdobycia przez pierwszą część 34 piw (i tak dużo)
@Mesjaszowaty
nie umiem cytować, ale mnie chuju wkurwiłeś
Mesjaszowaty napisał/a:
"swiadczy to o poziomie wiedzy uzytkownikow albo ich mozliwosci adaptacji nowej wiedzy"
czyli co, jeżeli ktoś ma w kurwie twój materiał i przewinął dalej nie dająć piwa, to jest idiotą bez szkoły?
teraz chuju dostales 22, to znak zebys przestal chujowe materialy wrzucac