Wysłany:
2017-02-06, 0:37
, ID:
4837007
43
Zgłoś
Kiedyś z bratem dla beki postanowiliśmy sobie obejrzeć to całe warsaw whore, nie sądziliśmy że może być aż tak źle.
Generalnie nasze odczucia oscylowały między obrzydzeniem a pogardą względem tych osobników których można oglądać w tym całym szoł. Nie ogarniam tego jak można oglądać to gówno regularnie i jeszcze kurwa czekać z wypiekami na twarzy na nowy sezon tych zachlanych degeneratów którzy zachowują się jak zwierzęta wypuszczone z klatek, tylko by żarli, ćpali, chlali i ruchali. Reprezentują sobą najgorsze cechy ludzkie które nigdy nie powinny były być pokazywane w telewizji, gdzie gimbaza to ogląda i uznaje za autorytet tych podludzi.
Mój kolega zna tego wydziaranego blond osobnika który bryluje w nowej edycji tego programu, na castingu powiedział że dla uczestnictwa jest w stanie przeruchać się z chłopem, ogarniacie ten szajs? Zniszczyć swój wizerunek społeczny dla pieniędzy jeszcze w telewizji publicznej to jest najgorsze kurewstwo jakie mi tylko przychodzi do głowy.
Ciekawi mnie kurwa, co ci ludzie będą robić gdy skończą nadawać ten program. Przecież nikt ich nie przyjmie do roboty bo każdy będzie miał już łatkę pijaka i nieobliczalnego ruchacza lub tępej szmaty. Nawet pewne firmy z ciuchami domagają się cenzurowania swoich produktów ponieważ nie chcą być utożsamianie z tym motłochem. Każdy ma na sobie gówniane piętno zeszmacenia się w tym całym warsaw whore. Jedyna nadzieja to praca jako prezenter mtv czyli bezstresowa posadka w telewizji dla debili. Ahhh pamiętam te czasy gdy mtv nadawało jeszcze jackassa, dirty sanches, viva la bam i stankervision, była normalna muzyka, fajne clipy - nawet rock leciał! Beavis i Butthead przewracają się w grobie.