Given napisał/a:
Do autora, masz pozwolenie na publikowanie tego filmiku od prawdziwego autora, ktorym jest uzytkownik portalu forum.supermoto.pl
Nie i szczerze mówiąc to mam na to wyjebane z jednego prostego powodu, niech przeczyta na jakiej licencji wrzucił ten film na youtube.
Given napisał/a:
Juz jeden na wrzucie dostal bana za podpierniczenie filmiku bez zgody autora, i jesli na tym forum on sobie tego zarzyczy, postaram sie zrobic to samo tutaj.
Niech pozwie mnie do sądu, a zapomniałem, nie może. Przecież leciał na gumie po drodze publicznej i spowodował kolizje do tego lecąc na gumie spowodował zagrożenie w ruchu drogowym, ile to będzie punkcików?
Dalej znajdujesz się na stronie z serwerami we francji, czyli na zdrową logikę administratorzy tej strony nie ponoszą żadnej ale to żadnej odpowiedzialności za to że ja go tutaj udostępniłem a co więcej nie są zobowiązani podawać moich danych "organom ścigania" z polski.
Pamiętajcie super gimbusy, co raz wejdzie do internetu nigdy z niego nie wyjdzie, a twój kolega i tak jest sławny, trafił na wykop. Niech oczekuje na odwiedzenie go przez policje za spowodowanie zagrożenia w ruchu drogowym.
Ps: Dzięki za podanie jego danych, czyli nicku na forum etc. Czuje się zobowiązany zgłosić to odpowiednim organom ścigania : )