Niestety dla wielu ludzi kibice dalej będą symbolem grand na stadionach i zadymach z policją
Niestety sami zapracowali na taką opinię. Jak jedzie ekipa na mecz i wiedzą, że X, Y i Z to zadymiarze, to czemu nie powiedzą:
- X, Y, Z, grandzicie i nie potraficie się zachować, nie jedziecie z nami bo robicie syf i przynosicie wstyd całemu naszemu środowisku, wypierdalać.
Czemu tak nie zrobią? Nie byłyby potrzebne zakazy stadionowe gdyby kibice we własnym środowisku potrafi zaprowadzić porządek. Ale nie potrafią albo - co bardziej prawdopodobne - nie chcą. Tak czy inaczej, nie reagują = akceptują. Czyli nie są takimi niewiniątkami za jakich się podają. Czyż nie?
W tym momencie przestałem czytać. Nie będę dyskutował z niewychowanym bucem, który nie potrafi normalnie rozmawiać, tylko musi wyzywać, bo czuje parcie z dupy - jak to ujął Centurion.
@wiesiors4
Sam jestem zdania, że pierwsi będą bronić kraju ale to co robią teraz to jest jakaś komedia. Dać komuś w mordę bo kibicuje innej drużynie? To jest patriotyzm wg ciebie? Sam się wychowałem na blokowisku i większość moich kumpli to kibice/kibole, więc pojęcie co odpierdalają mam. Większość, jak to ich usilnie nazywasz, patriotów niszczy mienie publiczne, daję w mordę/zaczepia zwykłych przechodniów (nie, nie dostałem nigdy wpierdolu ), więc nie wiem czemu się dopierdoliłeś do wypowiedzi Bongmana skoro ma racje. Pewnie siedzisz w domu cały dzień, na meczu jesteś dwa razy w roku i prawda jest taka, że naczytasz się kibicowski for i jesteś tak samo omamiony jak inni przez media tyle, że w drugą stronę.
Co do tych twoich statystyk wyssanych z palca, pomyślałeś ile pobić jest niezgłoszonych? Mamy taki a nie inny wymiar sprawiedliwości, że najzwyczajniej w świecie się nie opłaca tego zgłaszać.
e:
Chociaż doceniam, że robią coś w obronie patriotyzmu w kraju to bić braw im nie zamierzam za to, że są hipokrytami.