LisekChytrusek napisał/a:
To i ja dorzuce swoje 2grosze. Wina leży w Trenerze od początku jestem zdania że kurwa żaden polski Trener na obecne czasy nei jest wstanie poprowadzić kadry polski, Tu potrzeba solidnego i twardego trenera a nie kurwa popeliny i usprawieliwień pana Fornalika jakie on ma zasługi? Ale to niestety to jest spuścizna wieprza Lata, mam nadzieję że we wtorek przejebiemy z San Marino i Boniek zrobi porządek z tym bajzlem na kółkach... Stop karmienia tych pajaców, szkoda Kibiców bo zasługują na coś więcej niż obietnice!
W dupie leży wina, a nie w trenerze.
Od dobrych kilkunastu lat oglądam jak nasi grają i nic się nie zmienia, całkowicie nic, nieważne jaki trener.
Na moment Benhaker nas podciągnął w rankingach i może coś tam jeszcze by wyżej podniósł, ale to był szczyt szczytów jaki byliśmy w stanie osiągnąć.
Nasz liga jest bardzo słaba w porównaniu do innych lig, nawet azjatyckich i afrykańskich, można sobie znaleźć zestawienie.
Niestety u nas nie inwestuje się w młodych, a spora część to jakieś pociotki, albo bezpośrednio rodzina starych leśnych dziadów lub piłkarzy.
Po za tym niemiłosiernie się ich przepłaca. Zarabiają krocie, a dostają w dupę od 3 ligowych zespołów angielskich. Obchodzi ich to czy rodzina dostała bilety, a nie to by wygrać. Olewa się prawdziwe talenty, bo wszystkim rządzą leśne dziady.
Jak na razie Boniek nic nie pokazał. Nie dokonał żadnych czystek i nie widzę by inwestował w młodzież. Jeśli to zrobi to najwcześniej za kilkanaście lat będziemy mieć dobrych piłkarzy.
Trzeba by zrobić jak zrobiła Rosja. Putin wywalił wszystkich leśnych dziadów UEFA. Zostali na to wykluczeni ze wszelkich rozgrywek na 3 lata (może nawet na więcej), ale potem jak wrócili okazało się, że ich liga jest silna. Można, można, ale do tego trzeb mieć jaja i przestańcie psioczyć na trenerów, bo z gówna bata nie ukręcisz.