AdiX napisał/a:
Jak to jest? Każdy kraj musi 4 zawodników wystawić na olimpiadę.Tak? Oczywiste jest, że jak kraj nie ma za co ludzi wyżywić, to nie pokładają w sport, ale zawsze kogoś wystawią. Jak dla mnie, to piwo dla kolesia, że poszedł reprezentować kraj z podniesionym czołem.
Gówno, a nie piwo. To jest właśnie przykład jebanego leniwego szympansa, który pewnie nawet nie wie co to w ogóle jest narodowość i kraj. Bo wiedząc, że jedzie na olimpiadę (też pewnie tępa pała nie wie co to jest) nawet nie chciało mu się przygotować do przepłynięcia 100 m (bo już pewnie wpierdolił banany które dostał za ten cyrk). Ok rozumiem, że może nie mają jakiejś szczególnej bazy treningowej czy wybitnej klasy trenerów, ale kurwa nawet babę w góra miesiąc w przydomowym jeziorze przygotowałby do przepłynięcia tak krótkiego dystansu w miarę równym tempie. A te brakujące ogniwo w ewolucji człowieka widać nawet nie umiało równomiernie rozłożyć sił na cały dystans. Więc nie pierdolcie mi o szacunku a tym bardziej o piwie dla tej bezmózgiej małpy.
Dziękuję i do widzenia.