Dobrze tak zraluchowi. Zajebał bym każdego kundla w ten sposób który sra mi na trawnik.
Teraz fajny okres gdzie widzę to srające gówno i puszczam porządną petardę na swojej posesji a kundel spierdala i skomle. Chociaż kilka dni w roku mogę się na tym ścierwie wyżyć.
Ssij tam jaja zakompleksiona kupo gówna z konfliktami wewnętrznymi. Jeżeli nie dbasz, by twoja posesja nie była ogrodzona, to sam sobie jesteś winny dzbanie jebany. I radzę udać się do specjalisty po jakieś uspokajające prochy dla ciebie, bo z takimi problemami wykonczysz samego siebie .
ustawić to ty się możesz najwyżej w kolejce po zasiłek. mogę patrzeć z uśmiechem na strzelanie do czarnych, wypadki w indiach albo maczetowanie w meksyku, ale takiego skurwysyństwa nie trawie. czekam na materiał z gościem od kija.
ustawić to ty się możesz najwyżej w kolejce po zasiłek. mogę patrzeć z uśmiechem na strzelanie do czarnych, wypadki w indiach albo maczetowanie w meksyku, ale takiego skurwysyństwa nie trawie. czekam na materiał z gościem od kija.