Niski poziom prowokacji. Ciekawe czy ktoś się złapie. Może jakiś użytkownik, którego dziadek - właśnie przez żydów - zmarł na raka prostaty.
Księżyc jest zrobiony z zielonego sera. Jeśli księżycowe ludki nie przywiozą mi jogurtu, to znaczy, że prawdę napisałem.
Niestety zarówno prokurator, jak i księżycowe ludki, mają ciekawsze zajęcia, niż przeglądanie forum, o którego istnieniu wcale nie muszą wiedzieć.
Ja-ah-qu-ub-el, jeśli przez powyższą wycieczkę osobistą pod moim adresem nie zmoczysz się tej nocy w łóżko, cieszę się, że mogłem pomóc.
Wolałbym jednak, abyś gdzie indziej leczył swoje kompleksy, które sprawiają, że plujesz rasistowskimi lub antysemickimi hasłami, aby inni mieli cię za twardziela.
wiesz co mogę się zmoczyć i dzisiaj i jutro i po jutrze, w końcu jako inteligencja mogę sobie pozwolić na to by wstać później
w tym czasie będziesz już od kilku godzin machał młotkiem
O, jutro niedziela, więc możesz dłużej posiedzieć na sadisticu.
Zajebista inteligencja - szkoda tylko, że bezbłędne napisanie słowa "pojutrze" jest dla ciebie zbyt dużym wyzwaniem.
Młotek nie jest moim narzędziem pracy. Strzelaj dalej, może kiedyś zgadniesz.
Lektura twoich wypowiedzi zapewniła mi dużą dawkę śmiechu, ale niestety nadmiar śmiechu też może zaszkodzić - w związku z tym nie skorzystam.
Z całą resztą twojej wypowiedzi nie zamierzam korespondować, szkoda klawiatury.
lewacka kurwo
lewaczek manipuluje...
nie ma to jak pośmiać się z rzeczy, których się nie rozumie
Widzę, że kultura wypowiedzi ekstremistów jest na takim samym poziomie, na jakim są ich poglądy.
Dorobiłem się zdrobnienia, jak miło. Jeszcze kwiaty mi wyślij.
Gdyby nie to, nie śmiałbyś się wcale?