Jak było to chujowe tagi. Jak zakazane to wyjebcie i dopiszcie to w regulamin, bo ja nic nie znalazłem.
Kolejny mój komentarz i znowu muszę Wam przekazać kilka słów od Kelthuza, yh.
ps. ten gość gada za każdym razem to samo... Zmienia się tylko ilość hitlerów :/
Wkurwia mnie już pod każdym tematem mądrzejszym ten jebany socjalista, więc pokażę Wam dlaczego każdy go słuchający to skrajny idiota (lub nieświadomy, to do wybaczenia).
Argumenty Kelthuza:
1. Ludzie którzy głosują za Korwinem to debile
2. Jeśli ktoś nie ma sukcesu to nie ma racji
Idąc tym tokiem myślenia do pierwszej pracy Cię nie przyjmą - przecież widocznie jesteś gównianym pracownikiem.
3. Nie hapie hajsu na politykę
Kelthuz lubi być okradany przez PO które z pieniędzy państwowych organizuje kampanie społeczne.
4. "Nie ma w nim żadnej woli do naprawy Rzeczypospolitej"
Proponuję zapoznać się z filmikiem wstawionym wyżej przeze mnie.
5. Porównanie ze słabymi korwinówkami
Nie wiem jak "kuce" Kelthuza, ale ja wolę żarówkę która kosztuje osiem razy mniej i buczy niż w chuj drugą, ale "sprawną". Poza tym, kupujemy wszystko co zagraniczne, mamy de facto tylko dobre jedzenie (i to zasługa tradycjonalizmu i tego, że żyjemy tu, a nie gdzieś indziej) więc jak możemy robić coś jeszcze gorszego?
6. Zwolennicy JKM to koprofile i narkoleptycy
Kelthuz to jebany koprofil i narkoleptyk. Moje słowo przeciw innemu słowu. I co?
7. Kelthuz płakł o to, że JKM ciśnie gejów, pedałów i inne zwyrodnialstwo
I jak Wy kurwa śmiecie wklejać go pod połową mądrych rzeczy na sadolu? Chyba nie rozumiecie co to za strona, więc wytłumaczę. Z okazji świąt Bożego Narodzenia jebać pedałów, cioty, ofermy życiowe, grubasów z własnej woli, kozojebców i kradnących czarnuchów.
8. Korwin pluje, rzuca się i tak dalej
Ja czekam aż Kelthuz też będzie w wieku JKM i będzie zaplutym dziadkiem (chociaż Korwin nieźle się trzyma i tak)
9. Fatalne występy w TV
Na YT każdy filmik z Korwinem w TV ma łapki w górę i komentarze "Ale mu pojechał Korwin" (w domyśle: wygrał dyskusję).
10. Korwin mówi takim językiem, że nie biedny Kelthuz nie rozumie
To Kelthuz szkołę ominął, bo ja w wieku 16 lat zdaję sobie w pełni sprawę, co mówi i co proponuje pan Janusz. Rozważyłem to (bo zrozumiałem od razu) i uznałem, że jego pogląd jest słuszny.
11. Pomysł Korwina nie przynosi nic dobrego
To co Korwin proponuje jest mniej-więcej w Chinach i kto jest teraz na świecie kasiasty? Chiny.
12. To co jest teraz, jest dobre
Powiedz to 60-letnim babciom, które nie mają na leki i tylko na śmierć czekają.
Jeszcze raz go wkleicie to się tylko ośmieszycie. Idźcie wypinać dupy Tuskowi i spółce gdzie indziej. Przecież na sadolu nie chwali się żadnego dymania w dupę.
Kelthuz? - a kto to jakiś nowy idol jutubowych vlogów? O_o Niech najpierw wyjdzie z tej nory na powietrze i się dotleni.