Znaczy, że co? Wszystkie banderowskie świnie już ubite?
Nie wiem o czym ty pierdolisz, znasz jakichś nazistów banderowców to pokaż ich na filmie tak jak tego kacapskiego śmiecia pokazano, chyba że istnieją tylko w twojej chorej głowie. W takim razie się idź leczyć, może nie jest za późno. Jeśli natomiast jesteś kacapskim botem to zalecam kurację przez pocisk 7.62mm zaaplikowany prosto w czoło.
A czym ten ruski degenerat rożni się od bestii z ukrowskiego Azowa , wielbicieli bandery i szuchewycza (cel.z małej), najprawdziwsi banderowcy, podziarani swastykami i ich pochodnymi ?
Odpowiadam, kurwa niczym !!!!
Jedni i drudzy siebie warci, degeneraci, naziole, mordercy, wrogowie Polski i Polaków. Ot co !!!!
Tak tak, wybieraj sobie te najłagodniejsze fragmenty z lewackiej ocenzurowanej Wikipedii. To może ja wybiorę fragmenty z wpisów, które były tam tuż przed wybuchem wojny:
"Batalion tworzy znaczna liczba osób skazanych wyrokami sądów, według Ołeha Laszki udział takich osób sięga do połowy składu jednostki. Oprócz tego w skład batalionu wchodzi grupa neonazistów z różnych krajów Europy."
"Centralny element emblematu batalionu stanowią neonazistowskie symbole Wolfsangel i Schwarze Sonne.
Dowódca batalionu, Biłecki twierdzi, iż oprócz walki z separatystami jego misją jest prowadzenie krucjaty białej rasy przeciwko semickim podludziom"
W najnowszej wersji są też co ciekawe wzmianki o torturowaniu ludzi.
Tyle lat już mam internet, a takiego przygłupa i tępaka jak ty jeszcze nie spotkałem. Nie wypowiadaj się więcej w przestrzeni publicznej, uświadamiając innym jaką miernotą jesteś.
Człowiek się uczy całe życie.
Z tego niech wybierze:
Widzę, żmiju, że uderzasz w kacapską nutę choć wiesz - prawdopodobnie - że naziści, lub pronaziolskie głupole są w każdym państwie. W Polsce jest ich nie mniej jak w Ukrainie. Więcej jest w mateczce roSSji, której co niektóre sadolowe debilki mocno przyklaskują. Można o nas mówić dalej "pijane Polaki", "Polak to złodziej", "Polak mordował Żyda" (to akurat motylek w dupie doskonale zna), ale... po co?, żeby dawać kacapom oręż? Widzisz, chyba ze szkołą miałeś na bakier, albo jakiejś chujowej historii się uczyłeś - jak każdy z nas - ale przychodzi czas na to, żeby samemu rozszerzyć horyzonty. I Tobie proponuję to zrobić, bo przyklaskiwanie Siriuzowi jest tak z deka debilne
A czym ten ruski degenerat rożni się od bestii z ukrowskiego Azowa , wielbicieli bandery i szuchewycza (cel.z małej), najprawdziwsi banderowcy, podziarani swastykami i ich pochodnymi ?
Odpowiadam, kurwa niczym !!!!
Jedni i drudzy siebie warci, degeneraci, naziole, mordercy, wrogowie Polski i Polaków. Ot co !!!!
a nie, w sumie nasze społeczeństwo to nigdy się nie obudzi. Nawet jakby dymali ich w biały dzień na ulicy w dupę, to drapali by się w głowę i tłumaczyli to sobie, że to jakiś nowy program profilaktyki zdrowia.
Nie chodzi o poklask, a o to, że właśnie u moskali i na upainie państwo sponsoruje takie grupy. Daje im kasę i broń, w związku z czym ta wojna to, de facto, nazistowska i postsowiecka wojna domowa.
I dla jasności; rozumiem, że to ruskie kmioty napadły na chochołów, niemniej jednak uważam, że (tak, jak w przypadku semickiej wojny domowej) ktokolwiek ostatecznie wygra- my, Polacy, przegramy.
W Polsce państwo nie sponsorowało narodowców? Nie posługiwali się symboliką związaną z np. Falangą?
Zostawiając Ukrainę sobie samej My, Polacy, wygralibyśmy i mieli spokój z ruSSKimi?! Nie jesteś czasem zbyt naiwny?
Ale teraz? Oficjalnie dawało im broń, w tym ciężką? Stworzyli z nich jednostki bojowe? Zatwierdzali w ich oficjalnej symbolice czysto nazistowskie znaki?
Odstaw to, albo bierz połowę.
Gdzie napisałem o spokoju z ruskimi? Piszę wyraźnie, od zawsze; gardzę szczerze obydwoma stronami tej wojny.
Najlepiej dla całej Europy byłoby, gdyby się wzajemnie wyrżnęli do zera.