Wszystko fajnie, ale rodzice Karolka powinni się wstydzić za wsadzanie dzieciaka w politykę w wieku w którym powinien bawić się siusiakiem. Swoją drogą zdanie "karola" jaet tak samo jego jak i zdania wyznawców tvn, pisu, czy też rydzyka (narzucone).
Dla hejterów - mam lewicowe poglądy.
Wszystko fajnie, ale rodzice Karolka powinni się wstydzić za wsadzanie dzieciaka w politykę w wieku w którym powinien bawić się siusiakiem. Swoją drogą zdanie "karola" jaet tak samo jego jak i zdania wyznawców tvn, pisu, czy też rydzyka (narzucone).
A co kurwa Palikot nie ma racji ?? Polacy to chamy karierowicze i chuje. Sam jestem chamem i wiedzę chamstwo i szambo wszędzie. Szambo w polityce szambo w urzędach szambo w TV. Takiego poziomu gówna nie osiąga się będąc miłym. Polaków nie potrafi pogodzić jedna sprawa zawsze rozwarstwiają się na wzajemnie zwalczające się grupy tylko po to aby dojebać przeciwnikowi. Słynne spory o miedzę czy o kurwa drzewo rosnące na granicy działek. Polacy to chuje zera i chamy. Wszyscy łącznie ze mną. Więc kurwa nie bądźcie jebanymi hipokrytami tylko przyznajcie się do tego to może kurwa coś w tym kraju się zmieni.
Tobie rodzice każą wyklepywać każdy twój suchar na sadisticu. Może nie przewidziałeś tego, że dzieciak mógł usłyszeć z TV wypowiedź tego śmierdziela z Biłgoraja i to w połączeniu z wychowaniem patriotycznym, jakiego jeszcze uczą w zintegrowanych, wyrosło na taki oto film.
To co nazywasz "kurwą" jest w tym przypadku po prostu "zainteresowaniem", moim zdaniem. Tak jak twoim zainteresowaniem jest wrzucanie tutaj sucharów.
Poniższe zdjęcie świetnie ilustruje waszą postawę i zachowanie.