Majozen napisał/a:
Sonal, Zapewne jeździsz Golfem i masz pretensje do całego świata, że nie możesz się pobawić jak chłopaki na filmie, bo katowanie Golfa na ręcznym to nie drift
Spójrz w mój profil. Czy mam dwadzieścia kilka lat i jestem na dorobku by jeździć jakimś złomem? Nigdy nie piszę jakim modelem jeżdżę, bo po co? Do każdego można się dopierdolić. Ale jak Cię tak interesuje, ma aktualnie 13 miesięcy, a wydałem na niego gotówkę >110 tys. (nie napisze dokładnie ile byś nie wpadł jaki i się nie dopierdalał). Na więcej szkoda było mi pieniędzy - lub jak chcesz - nie było mnie stać. Nie wstydzę się tego, że szkoda mi wydać kasę np. 200 tys. Ale może kiedyś.... do grobu przecież mamony ze sobą nie wezmę - to może na starość zacznę rozpierdalać kapuchę na zbytki.
I wierz mi - nie podniecają mnie jakieś antyczne (powyżej 4-5 lat) samochody, w tym BMW.
Dziad_Inżynier napisał/a:
@up Obrzygałeś nas swoją ignorancją. Na świecie są tysiące ludzi interesujących się tym sportem, profesjonalne teamy, światowe zawody na wysokim poziomie, ale ty i tak pierdolisz, że to sport dla debili. .
Podrzucę Ci jeszcze kilka fajnych sportów - może coś wybierzesz dla siebie i swojego partnera:
activemaniak.pl/11206/10-najdziwniejszyc-sportow-swiecie/