że nie i ch*j, bo to banda upośledzonych intelektualnie dewotów, z jednym z większych w Polsce cwaniaków na czele. A to, że w telewizji dominuje głupawa rozrywka, to już wina społeczeństwa, które te j***ne bzdury ogląda.
Jakoś 100% z moich bliższych i dalszych znajomych poniżej 30 ma pracę... Ciekawe...
Nie pie**olcie mi, że bezrobocie do 34 roku życia wynosi ponad 50%. W takim razie ja się chyba k***a obracam w tych drugich, luksusowych 50.
Kolejny który nie przekracza poziomem inteligencji przeciętnego ogórka, ludzie, na jakiej planecie wy żyjecie, że oceniacie sytuację całego społeczeństwa na swoim przykładzie, jak kurwa ciemnym trzeba być by w ten sposób myśleć... no ja pierdolę, co za daremne typy.
A jak ma oceniać baranie? Właśnie ocenianie na podstawie sytuacji swojej i swoich znajomych, sąsiadów da nam relatywnie wiarygodną ocenę sytuacji. Rozumiem, że jak podadzą w mediach czy innym gównie(takim jak ten filmik), że 100% Polaków nie umie czytać to dalej będziesz wierzył w taką populistyczną gadkę?
że 100% Polaków nie umie czytać to dalej będziesz wierzył w taką populistyczną gadkę?
Co do filmiku to oczywiście nie ma nic wspomniane o tym, że średnia oglądalność TRWAM w styczniu i lutym wyniosła ok. 5,7 tys. widzów na minutę a takie Polo TV 15 tys. widzów na minutę.
Dostęp do telewizji TRWAM ma 99% Polaków, więc przestańcie k***a z tą gadką na temat walce o wolność słowa.
więc przestańcie k***a z tą gadką na temat walce o wolność słowa.
Nie broniąc TV TRWAM powiem, co z tego jaką ma oglądalność, jest to stacja która potrafi się utrzymać, więc co wynika z twojej analizy i porównania oglądalności?!? Nic! Więc daj spokój....
....i kładźcie chuja na tępych reporterów TVNu którzy (rzeczywiście) prowokują ludzi którzy im się nie podobają, by później pokazać jak ci są agresywni. To też jest kurwa element manipulacji, o to chodzi, dzieciaczku.
Czemu wy uważacie że, wszyscy Polacy chcą oglądać telewizję trwam? Sprawa na multipleksie jest jasna płacisz(10mln rocznie lub miesięcznie) i masz.
Zapamiętajcie raz na zawsze. Każda gazeta czy telewizja ma poglądy polityczne takie jakie są poglądy właściciela.
Nie broniąc TV TRWAM powiem, co z tego jaką ma oglądalność, jest to stacja która potrafi się utrzymać, więc co wynika z twojej analizy i porównania oglądalności?!? Nic! Więc daj spokój....
Żadna nowość, ale dlaczego taki Wiesiek może klepać swoje a inny już nie ma prawa (bo ma inne poglądy, nawet jeżeli są niemiłosiernie "chujowe" [czyli niepopularne wśród młodych, wykształconych i z wielkich miast], to nadal powinien mieć to prawo)
Po pierwsze, per "baranie" to może do ciebie w twoim domu się odzywają,
Nie pierdolcie mi, że bezrobocie do 34 roku życia wynosi ponad 50%. W takim razie ja się chyba kurwa obracam w tych drugich, luksusowych 50.
Zapisy na zabiegi i operacje na "za kilka lat" są od kiedy pamiętam.
A to, że Trwam nie spełnia wymogów formalnych jest faktem i dzięki Bogu, nie miałbym nic przeciwko, gdyby w uzasadnieniu było nawet napisane, że nie i chuj, bo to banda upośledzonych intelektualnie dewotów, z jednym z większych w Polsce cwaniaków na czele. A to, że w telewizji dominuje głupawa rozrywka, to już wina społeczeństwa, które te jebane bzdury ogląda.
Aha czyli jeżeli jakaś nierentowna stacja anarchistów zacznie się domagać miejsca na multipleksie na krzywy ryj to też mamy im dać.
Nazywam cie tak, jak na to zasługujesz ty i poziom twoich wypowiedzi.
Potrafi się utrzymać? To chyba ci się coś poprzestawiało, bo stacja wykazuje straty. Emerytury babć nie wystarczą.