Wysłany:
2013-01-11, 0:27
, ID:
1739594
Zgłoś
narkotykiTanio.pl, no może i minimalnie wina mojego ojca bo nie zauważył progu zwalniającego i trochę mocniej przyhamował jak mu powiedziałem że próg, ale tak bez abs. Jechał z 40 i w 2s do 20 zszedł. Nagle się zatrzymał bo myślał, że misą olejową zahaczył. Skapł się dopiero jak powiedział 'kurwa ja pierdole' i wyskoczyłem z samochodu. Cipa z telefonem w ręku i uśmiechem na ryju -.- Jeszcze jej fagas przyjechał w SUV'ie i mówi do niej 'trza było mu 200-300 dać i powiedzieć niech spierdala'. No kurwa prawko to za loda pewnie dostała. Jedynie pociesza mnie fakt, że ma przejebane. Sam nasz samochód wyjdzie kilka tysięcy - czujniki parkowania, el szyby, czujnik spalania, hak holowniczy, belka mocująca hak, bagażnik, lampy i inne rzeczy o które ja zadbam - w końcu się przyda to, że do samochodówki poszedłem + matka chyba doznała urazu kręgosłupa. Leczenie + odszkodowanie kolejne kilka tysięcy. Szczęście ma, że poduszki nie wyjebały. No i jej samochód z całym przodem rozjebanym, chłodnicą itp. Kurwa kto takiej cipie prawko dał... Już się boję o mnie jak na motocyklu będę jeździł. Ja nie zawinie, a kto inny mnie zabije bo 'usp... zagapiłam się. Hihihihi'.