szpaks czy nie spax co to kurwa za różnica? Elektrykę kładę zawodowo, wkręt to wkręt. Nie każdy musi znać budowlaną nowomowę....
Czym przyjebana? Poproszę o tłumaczenie z podlaskiego.
To jest wkręt ciesielki konstrukcyjny
Patologia budowlańców określa je mianem Spax. Ta sama patologia budowlańców na wieszaki do profili mówi rigipsy. Gdzie rigips to marka budowlana ( płyty GK, profile , masy itd )
Podobnie jak na szlifierkę kątową mówią Diax a na młotowiertarke - BOSZ.
Z tą patologią wszechwiedzących ameb umysłowych mam codziennie do czynienia. Pracuję w hurtowni budowlanej.
A i ludzie jak robicie remonty to sprawdzajcie ile materiału poszło faktycznie a ile wasz kochany wykonawca wziął z hurtownii.
Zdrówka
Czym przyjebana? Poproszę o tłumaczenie z podlaskiego.
młotowiertarke - BOSZ.
Tobie to nić nie wytłumaczysz bo nadzwyczajnie jesteś na to za tępy tłumaczenie nie pomoże xd szkoda czasu
skończ pisać te swoje wypociny co to kurwa jest młotowiertarke - BOSZ. kurwa już się zjebie skompromitowałeś kurwa młoto wiertarka kurwa hahhahahahhaha jebłem ...
Tobie to nić nie wytłumaczysz bo nadzwyczajnie jesteś na to za tępy tłumaczenie nie pomoże xd szkoda czasu
skończ pisać te swoje wypociny co to kurwa jest młotowiertarke - BOSZ. kurwa już się zjebie skompromitowałeś kurwa młoto wiertarka kurwa hahhahahahhaha jebłem ...